![]() |
Cevap: Alkışlar Abdurrahman'a
Abdurahman oynadıgı zaman kanatlar çalışıyor bülent hoca çok yanlış işler yapıyor böle devam ederse bizim sonumuz kötü olacak.:mad:
|
[B]Abdurrahman Dereli en istikrarlı oynayan oyuncumuzdu. Shaktar maçının gerçek yıldızı idi nasıl çıkarıyordu topları ne süratli idi ama malesefki takım işi işte biri diğerinin oyununu bozuyor:confused:[/B]
|
Okadar hafradir nerdeydi bu adam ___________________
|
GERÇEKTENDE MAÇIN YILDIZI OLDU.İNŞ BÖYLE DEVAM EDER.
|
Bende arkadaslara katiliyorum uzun süre aradan sonra tekrar eski Abdurahmani görme ve izleme firsati bulduk. Takimin tek diri ayakta kalan geriden oyun kurmaya calisan ve oyuna agirligini koymaya caba sarf eden oyuncusu idi. Takim haline kötü sonuclar aldigimiz bir sürecte bizi mutlu eden Abdurahmanin geri dönüsü oldu. Kendisine cabasi ve emegi icin tesekkür ederken basarili cikisinin ve takima katkisinin devamini diliyorum.
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]hocam, artik abdurrahman'i yedek'te tutmazsiniz insallah, neler yapacagini gosterdi, bize ruhuyla oynanyan boyle futbolcular lazim... [/B][/FONT][/COLOR]
|
Abdurrahman bu derce formdayken onu kenarda tutan zihniyeti kınıyorum..
|
[B]Artık yedekte kalmaz diyorum çünkü kendini kanıtadı işallah abdurrahmanı milli takımdada görürüz bu sene[/B]
|
herkes bunun farkinda ama birtek fatih terim degil allah nazarlardan korusun süper birsey insallah devami gelir
|
ben cok begendim insallah devami gelir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:40. |