![]() |
Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?
[B]Bir ara adını bile buradan koymak için yarışmıştık. İzine gittiğimde maalesef bende işportadan buldum bazı ürünleri. Çünkü store o zamanlarda hiçbirşey yoktu. O kadar yanlış ve gereksiz işler yapıyoruzki Resmi formalarımız da bunlardan bir tanesi... Takım kötü gidiyor, Transferlerde hemen hemen fiyaskoyuz, Avrupaya bay bay dedik. Bu sene herşey kötü bende de ne iştah kaldı nede heves.. Bu gidişle çok taraftar küsecek... [/B]
|
[QUOTE=merkez_emre;551544]oda bisey mı ki ya :D
her mac store nın yanındakı ısportacılar dunyanın cirosunu yaparken bızım store mız sınek avlıyor...ama işportaya dur dıyen cıkmıyor nedense :)[/QUOTE] haklısın hemserım yazıklar olsun sorumlularına.. |
Öncelikle durum özetlendiği gibiyse ve işportacılarda kol geziyorsa bir an önce bir çözüm bulunmalı bu duruma çünkü ürünlerden gelecek para gerçekten küçümsenmeyecek bir gelir oluşturur kulüp için ki biz bunu iyi kullanıp daha yukarılara çıkaracağımıza beceremiyoruz bile bu da garip ve bir o kadar düşündürücü...Ayrıca bu yönetici,teknik kadro ya da en azından herhangi bir sorumlu bu forumları takip ediyor mu acaba onuda merak ediyorum...Bir de son olarak açın artık şu başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlere bu mağazaları daha ne kadar bekleyeceğiz... Hayır en azından bir nabız yokla,araştırma yap tutarmı diye madem güvenmiyorsun... İstanbul'da açılacak bir mağazanın takır takır işleyeceğine,maliyetinin de külliyen kat kat üzerine çıkacağına inanıyorum ...Kurumsallaşmayı,planlı büyümeyi hayata geçirelim artık yavaş yavaş,sözde kalınca olmuyor işler,yürümüyor gemi...
|
ben bılmem bayramda ordayım.yenı sezon formalarını getırmezlerse eger gece camı kırmayan trabzonlu olsun!
|
helall olsun ki istedıgım bir konu ya biz ankara ist izmr gibi şehrlerde magaza acılsın istıyoruz kaldıkı sivasta sorun yaşanıooo dev bir sorun degıl lütfen ilgilenın lütfen sivasat 1 mılyon sivaslı varsa 6 mılyon dışarda bence ciddiye alınsın kim ilgılenıyorsa gercekten bi çare
|
rezalett yaa gurbettekiler yilda birkere türkiye (sivasa) gidiyor istediklerini alamiyorlar ondan sonra da sivasspora yardim edilmiyor oluyorr yeni esyalari getirmiyorlar....abime sivas store den bisey ismarladim 3 haftadir gidiyor yookk bu kadar olmaz ya geri dönüyor...yani hala yok yönetim bunla ilgilenmesi lazim ayda yilda bir geliyoz
|
baskanın istanbula gelıp palmadorada azız yıldırımla yemek yıyecegıne kulubun menfaatlerını takıp etsın baskanın kendı sozu busıralar kulube baskanlık yapamıyormus ne yapıyorsun pekı baskan onuda acıklada herkes ogrensınnnnnnn
|
[QUOTE=merkez_emre;551544]oda bisey mı ki ya :D
her mac store nın yanındakı ısportacılar dunyanın cirosunu yaparken bızım store mız sınek avlıyor...ama işportaya dur dıyen cıkmıyor nedense :)[/QUOTE] evet cok haklısın aslında magazada da 5 mılyona atkı var ama herkes sahte urun alıyor buna yonetımın dur demesı gerek stadda ve stad dısında sahta urun satılmasını yonetım engellemelı |
takimimiz türlcell süper ligde yer almasina ragmen ve yaklasik 3 yildir avrupada mücadele etmesine ragmen ne yazikki hicte profesyonelce yönetilmiyor,eger büyük klüp olunmak isteniyorsa taraftara hizmet edeceksinki taraftarda sana destegini versin.büyük külüb isek ozaman takima yardim etmek isteyen taraftara resmi sitende bütün ürünlerini sunacaksin.parali üye olmak isteyenede resmi sitende üye olma sansi vereceksin hatta büyük klübler gibi taraftara taraftarlik kartida sunacaksin,eger siz her sene ucuza kaliteli oyuncu alip futbolcuyu satipta geciniyoruz saniyorsaniz ozaman yaniliyorsunuz ama ben hersene zirvede kalmak istiyorum dersen ozaman futbolcuyu satmayacaksin takimin kasasini taraftardan doldurmaya bakacaksin.
|
bilica'yı satarken masa başında çok başarılı (!) işler yapan yönetimiz, aynı başarılı hünerlerini store'ların satışlarını arttırmakta da göstermeliler. Büyük takımlar artık futbolcu alım satımından elde edilen gelirleri hiç düşünmüyorlar. Zaten başarılı olduktan sonra gelen yayın ve lisanslı ürün satışı çok daha fazla gelir getiriyor. Bilica'yı ve Tum'u sattık güya para mı kazandık. Uefa'da veya Şampiyonlar liginde gruplara kalsaydık 5 Bilica parası kazanırdı Sivasspor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |