![]() |
Cevap: Kaleci Akın Her Zaman Hazır
zaten ben herzaman türk futbolculardan yana olduğum için akın abiyi tercih ederim;)
|
ligdede akın oynaması lazım her zaman akın
|
Petkoviçin dinlenme zamanı gelmişti..
|
[B]Büyük maçların küçük kalecisi Petkoviçten artık sıkılmaya başladım. Anadolu takımları ile oynadıgımız maçlarda cok iyi ama ne zaman büyük bir maça çıksak amatörce goller yiyor hemde istisnasız hermaçta. Zaten ts nin bunu gönderme gerekceside buydu.
Bize büyük maçlarda mak kazandıracak kaleci lazım.[/B] |
[B]KraLLL Allah yardımcın olsun kardeşim.. Yıllardır şu takımdasın. Takımın 3. kaptanısın ve o kadar zaman içinde yedek bekliyorsun ve gıkını çıkartmıyorsun. Kardeşim nedir bu Profesyonellik... Umuyorum yarınki maçta sonuç ne olursa olsun dik duruşunu koruyacak ve bizlere layık olmak için elinden geleni yapacaksın sevgili kardeşim. Bundan zaten hiç şüphem olmadı.. Bak İsmail YK beste yapamadı ama ben yaptım. FC den yollarım kardeşim. A.E.OL...
aTi...[/B] |
ben akın derim petkoviç artık doldurduu sivasta gitmesi lazım zaten kendide istiyor sivastan ayrılmayı.
|
[B]Akın Vardar'ın son oynadığı maçta güzel kurtarışları oldu bende Akına güveniyorum.[/B]
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/24/3435.gif[/IMG] |
ben akını pek begenmesemde bu sene zaman zaman oynaması taraftarıyım.petkovıcın bu sene yaptıklarını gordukce akına ısınmaya basladım mecburen.. arada bı petkovıcın oturması lazım. o kalenın garantı olmadıgını anlasın..
|
[QUOTE=besyo_cu;552370][B]Büyük maçların küçük kalecisi Petkoviçten artık sıkılmaya başladım. Anadolu takımları ile oynadıgımız maçlarda cok iyi ama ne zaman büyük bir maça çıksak amatörce goller yiyor hemde istisnasız hermaçta. Zaten ts nin bunu gönderme gerekceside buydu.
Bize büyük maçlarda mak kazandıracak kaleci lazım.[/B][/QUOTE] [B]bu günlerde dikkat edersen maçlar eksik petkoviçin uzun farlar gece maçlarında fazla iyi değil biraz dinlensin derim[/B] |
akın daha iyi kaleci bence.inşaallah bundan sonra kaleyi o korur...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:01. |