![]() |
Cevap: Sivas`ta Transfer Hareketliliği !
bence bunlar biraz zor futbolcu alırlar bu seneki hep yabancılar geri gitti halimiz duman valla
|
Anca Planlıyolar Transfer Etmeyi İcraat yok kaç hafta oldu bi trasfer yapamadık
|
SİZE KİTABIN ORTASINDAN BİR LAF " BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ KONUŞMA" AL SANA BÜLENT EFENDİ. BENİM ŞÖYLE POLİTİKAM VAR BÖYLE SCOUT UM VAR YOK SİVAS I İZLER SİVAS I GEZER?NE OLDU KARDEŞİM?
ALDIĞINIZ YABANCILARA SİVAS I GEZİDRMEDİNİZ Mİ? SÜPER LİGDE ELİNDEKİ ADAMI KAÇIRAN BİR TEK SİAS VAR ELE GÜNE MASKARA ETTİNİZ BİZİ HELAL OLSUN SİZE BULAMADINIZ MI ORTA SAHAYA BİR DEFANS OYUNCUSU? ADAM SENDEN DAHA KÖTÜ YERLERE OYUNCU ALDI SEN HALA BEKLİYORSUN ALIRSINIZ BİR HAFTA KALMIŞ ALIRSINIZ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Cok iyi hatirliyorum, Kamananin ilk oynadigi mac sonrasi Sansal ve Erman hoca Sivassporumuzu ve Bülent Uygunu göklere cikarmisti.
Nedeni ise Sivassporun yaptigi ucuz ve kaliteli Transferlerdi, bugün gibi hatirliyorum kamanan 1 sene boyunca takip edilmis ve 1 senenin sonunda takima Transfer edilmis, daha bir cok oyuncunun takipte oldugunu söylüyordu bu ikili, ve Sivasspor bu tür oyunculari bulmasi icin Dünyanin bir cok yerine 100 kisi görevlendirilmis, nerde bu 100 kisi?? Sansalla Erman hocanin hüsnükuruntusumuydu bu söylenenen veya bu politika artik uygulanmiyormu, simdi ne degistide adam akilli bir Transfer yapamiyoruz veya gelen kacip gidiyor, yoksa Piyango misali getirdigimiz oyuncular sansimiza iyimi cikiyordu?? kalmis bir hafta transfer yapmak icin, bu saatten sonra yapilacak transferinde ne derece takima katki saglayacagi süpheli, en iyisi elimizde olan kadroyu iyi motive edip oynatabilmek ve en azindan bu Sezon kümede kalmayi basarmak, gerci kaybetmis oldugumuz bir sey yok henüz, daha Sezonun basindayiz, görüyoruzki rakiplerimizde bir hayli puan kaybina ugradilar ve dahada ugrayacaklar. Elestiride belki cok ileri gittigimizde oldu takimi, ama elestiride hakkimiz, cünkü bu seneki calismalar ne yazikki yolda kalmistir, elestirinin olmadigi yerde Diktatörlük olur ve biliyoruzki Diktatörlük yasadigimiz bu cagda kabul edilecek bir yönetim türü degil, Sivas takimi ve Sivas halki Diktatörlügü kabul etmez.. Insallah yapilacak Transferler tutar ve kalirlar.. saygilar |
Transfer döneminin bitmesini kalmış şurda 1 hafta..İnsallah kaçmayacak fubolcu bulmuşlardır..
|
[B]Bu nasıl bi durum anlamadım transfer zamanı geldi geçti hep satıyoruz bir türlü yeni futbolcu alamadık gelende kaçtı.
Ya bişiylerin ters gittiği belli ama ne zamana kadar susulacak bu olumsuz dağınık ve kordine, eksikliği olan Sivas spor yönetimi yada Bülen Uygun yada ne biliyim işte kimden neden kaynaklı anlamakta güçlük çekiyorum. Bittik ya biz resmen bunun söylenecek nesi kaldı ve düzelecek nesi var. Bir an önce birşeyler yapın artık biz başkalarının taraftarı gibi eylem yapmıyoz Sivas spor'a sırt çevirmiyoz hep destek hep destek.Çoğu taraftarımız cebindeki son parasını bilete veriyor çoğu taraftarımız arkadaşlarından borç alıyor ve maçlara destek veriyor. Yazık ya bu kadar vurdum duymaz olunmasın artık bizleri düşünün yeter yeter yeter.:mad:[/B] |
çok geç kaldık çooookk bunları hazırlık kamplarında yapacaktık zaten sivasa iyi adam gelirmi ya bırakın şimdi agbetu diye oyuncu alıyon geri gönderiyon madem kaliteli değil niye alıyon? fenerdeki yasin nerdeyse bakıyon 1 sene oynamamış alıyon hemen ilk ombire sokuyon olacak işler değil ben faturayı bülent uygun ve başkana keserim taraftarımıza yazık mübarek gün gittik teravih namazını bilen kılmadıkki takımımızı destekliyelimde bizlerin yüzünü güldürsünler diye ama yok hiç bişey yok bir sistemi tutturması lazım artık sivasın.
|
[QUOTE=gül5858;552382][B]Bu nasıl bi durum anlamadım transfer zamanı geldi geçti hep satıyoruz bir türlü yeni futbolcu alamadık gelende kaçtı.
Ya bişiylerin ters gittiği belli ama ne zamana kadar susulacak bu olumsuz dağınık ve kordine, eksikliği olan Sivas spor yönetimi yada Bülen Uygun yada ne biliyim işte kimden neden kaynaklı anlamakta güçlük çekiyorum. Bittik ya biz resmen bunun söylenecek nesi kaldı ve düzelecek nesi var. Bir an önce birşeyler yapın artık biz başkalarının taraftarı gibi eylem yapmıyoz Sivas spor'a sırt çevirmiyoz hep destek hep destek.Çoğu taraftarımız cebindeki son parasını bilete veriyor çoğu taraftarımız arkadaşlarından borç alıyor ve maçlara destek veriyor. Yazık ya bu kadar vurdum duymaz olunmasın artık bizleri düşünün yeter yeter yeter.:mad:[/B][/QUOTE] Mecnun başkanın ileriye dönük planları işte bu zamanlarda gerçekden açığa çıkıyor.Zamanında iyiyi planlayan birisi kötü duruma düşüldüğünde neler olacağını da planlamıştır. Yıllar önce varolan grupların kaldırılması ile bu gbi zamanlarda sessizliği muhfaza edersiniz.O zamanlarda olsa çoktan stadyumda tepkiler dile getirilmişti.Bu da ne yönetimi ne de teknik heyeti memnun ederdi.Eskiler bilir bir ŞekerSpor karşılaşmasında olanları.O zamanın taraftarının maça ve futbolculara ne kadar etki ettiğini.Ama siz güçlü bir taraftar grubu istemezseni işte bu şekilde biraz kafanız rahat eder.Saygı duymak lazım Mecnun başkana gerçekden işini çok iyi bilen birisi... |
beklemeli ve görmeli....Allah hayırlısını verir. üç hafta maç kaybettik diye bu kadar veryansın olamaz ama az önce yorum sitelerine baktım hepsi bülent hocaya gıcık gidiyor...açıklamalarından dolayı herkese antipatik geliyor...tabi sonuçta hüsran olunca eline def alan çalmaya başladı...
|
devre arasında transfer yapmak için şimdiden butun afrikada futbolcular takip edilmeye baslanmalı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:05. |