![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN`U SEVİYORUZ ÇÜNKÜ...
[QUOTE=SivasLady;553364]
[B]SivasSpor TSLige ciktigindan beri herkes merdiven takimi aha düstü düsecek diyordu kendi taraftarimiz bile inanmiyordu ve hala baska takim tutmaya devam ediyordu baskanimiz hocamiz futbolcularimiz ama basariya inaniyordu ve son yillarda bize bu basariyi gösterdiler hangi anadolu takimi bir kac sene icinde bu kadar basarilar elde etti??? hocamiz elinden gelen herseyi yapti ve basarisini inancini kanitladi Editörümüzün dedigi gibi sadece Sivasspor icin degil Sivas`imiz icinde katkida bulundu ve nice Sivas`lidan daha cok Sivas`li oldu bize bu sevincleri yasatan Bülent Hocamizi seviyor ve her zaman destekliyoruz biz bir kac yenilgiyle onca senenin basarisini unutup Hocamizi satmayiz gercek taraftarim diyen bir kac yenilgiyle takimdan hocadan vazgecmez futbolda yenmekte var yenilmekte gönül istesede her zaman basarili olmayi ama olmuyor iste ama güvendikce gelecek iyi günler tabiki elestiri olur ama hersey dozunda oldukca, suclu aramayi birakip ne düzeltebiliriz neyi daha iyi yapabiliriz diye ugrasmaliyiz, bunlari elestirip cözüm aramaliyiz (bu arada biz hocayi takimi elestirirken birde kendimizi elestirelim TARAFTAR olabildik mi bunca sene icinde!!!!!) biz iyi gün taraftari degiliz her zaman hem iyi günde hem kötü günde hocamizin arkasindayiz onu seviyor ve her zaman güveniyoruz Hep Destek Tam Destek[/B][/QUOTE] [B]seni alkışlıyorum kardeşim ne güzel açıklamışsın fazla söze gerek yok bence[/B] |
[B]Bülent Uygun’u seviyoruz, çünkü...'' Biz iyi günümüzdede sevdik kötü günümüzdede seveceğiz ve hep destek olacağız.
Dünki maçta onun yüzündeki çaresizliği ve üzüntüsünü hepimiz gördük!! [/B] [IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/26/2275.gif[/IMG] |
sivasspor lig2.cisi oldu diye sivassporlu olan sahte jönler hiç çıkıp burda rol kesmesinler Bülent Uygun Türkiyede Bir ANADOLU takımını şampiyonlar ligi elemesine sokan tek teknik direktördür... Saçma sapan konuşmayın Bülent Uygun bu camiaya yakışan yegane isimdir ....
|
bülent uygun daha yolun basında onla daha çok zaferlere imza atacagız
|
sen bu takımı eninde sonunda şampiyon yapacaksın sana bu konuda güvenimiz sonsuz avrupa kupalarındaki eleştrilerimizde seni bu yönde artık avrupa kupalarındada başarılara imza atacağını gösterir yürü bre bülent uygun kim tutar seni
|
o elestirenler bu siteye yeni üye olanlar onlarin % 90 nin sivasli olduguna inanmiyorum bülent hocanin ve sivassporun basarisiz olmasi icin cabalayan baska takim taraftrlari oldugunu düsünüyorum
|
Bu sene sezonu başarısız kapatsak bile ben hocamızı seviyorum bize başarı sadece Bülent hocayla gelir.
Bülent Hoca sadece Sivasspora değil Sivas halkınada emek harcıyor. Gurur duyuyoruz kendisiyle istifayı aklından bile geçirmesin. 1 kaç kendini bilmez istifa istiyor diye istifa etmesin gözümüzden düşer yoksa. Sanki Bülent hoca istifa edince yerine gelecek adam Sivassporu şampiyon yapcak komik olmayın lütfen. Bu kadroyu düzene başkası sokamaz aldıgı gibi kümeye götürür. |
[I][B]Biz Hocamız BÜLENT UYGUN'u seviyoruz...
ÇÜNKÜ... Anadolu takımlarının başkanları bile (Diyarbakırsporbaşkanı ) roportajlarında SİVASSPOR idolunu gerçekleştirmek istiyoruz diye beyanat veriyorlar..[/B][/I] |
Bülent hocayi seviyoruz, bu tartisilmaz, Sivasspor icin yaptiklarida gözardi edilemez buda bir gercek, o yüzden cok ama cok minnettariz kendisine.
Olimpiakos maci sonrasi tanisma firsati buldum, o güne kadar sadece tv den taniyordum, ama o gün daha iyi anladimki cok cana yakin, mütevazi ve günümüz sartlarina göre delikanlinin delikanlisi, her Türkte bulunmasi gereken meziyetlere sahip bir Insan. Kasap sevdigi postu yerden yere vururmus misali, bizde elestiriyoruz, ama elestirirken dozunu kacirmamak lazim, nayetinde oda bir Insan, her Insanda oldugu gibi onunda bir dayanma SINIRI var, kendi sitesinde yayinladigi demece bir bakin, son demeci sabrinin ne kadar tasmak üzere oldugunun bir kaniti. Gec kaldigimiz bir sey yok, daha cok bastayiz, Türkiyenin en garip Sehirlerinden biri olan ve en cok Gurbete göc veren bir Vilayetini bu kadar Dünyaya tanitmis olmasida bir ayri gercek, yasadigim Ülkede Sivasliyim diyince önce soruyorlardi, Sivas dedigin Türkiyenin bir kasabasimi diye, ama simdi Almanlar bile Sivasin nerde oldugunu ve bir Kasaba olmadigini biliyor, nedeni ise hepimiz biliyoruzki, son senelerde elde ettigimiz basarilar. Basarilarimizin devami icin Bülent hoca bu Vilayete sart, kesinlikle onsuz olmaz, ama lütfen bir müddet Medyadan uzak kalmasi lazim ve Takima yönelmesi lazim. Her Insan hata yapar, bizim Sivasin bir Atasözü vardir: ( At aksamayla ayagi kesilmez ) , Kul hatasiz olmaz, onun icin hatanin neresinden dönülürse kardir. Evet seviyoruz ve inaniyoruz, belki gecen Sezonlarda yasadigimiz basariyi bu Sezon yasamiycaz, ama daha nice basarilara ulasiriz, kisa bir zamanda Sehirimizi bu kadar basarilarla tanistirdigi icin cok seviyoruz, ve ayni hatalari bir daha yapmayacagini düsünerek, kendisine güvenimizi koruyalim, baska takim taraftarlarina özenmeyelim, cünkü farkliyiz, farkimizda Anadolunun merkezi olan Sivas halki olmamiz, bize yakisan dik durmak ve sevdiklerimize sahip cikmak.. Saygilar |
Delikanlı bi adam...Bizden biri.
Yalnız şu anladım Bülent Hocayı sevmeyenlerin büyük bir çoğunluğu muhafazakar duruşu yüzünden sevmiyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:32. |