![]() |
Cevap: Sivas İftar Organizasyonu
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;553958][B]Üzülerek söylüyorum o tarihte Sivasta olmaya bilirim eylül başı gibi Sivastan ayrılabilirim nasip artık bakalım [/B][/QUOTE]
[B]Canın Sağolsun Gardaşım ... Bir Dahakıne ...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;553772][B]Görev gereği, İl dışında olmam nedeniyle aynı üzüntüyü de bu sene ben yaşayacağım. Arkadaşlara ve katılımcılara afiyet olsun. Allah kabul etsin.[/B][/QUOTE]
[B]Geçen sene 1 . org guzel geçtı gonul ısterdı ama sagolun recep abıcım hayırlı ramazanlar[/B] |
[B]Sivasta yapılacak iftar organizasyonuna katılımın çok olacağını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun [/B]
|
[U][B][I]İFTAR LİSTESİ[/I][/B][/U]
1- Bekir Bayrak 2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- 5- 6- |
[B]katılmayı isterim ancak şu anda söz vermem mümkün değil[/B]
|
Cevap: Sivas'ta İftara Davet
[I][B]Katılım listesi...
.Bekir bayrak .DarkVirus .Xavi [/B][/I] |
sivasta olursa tüm katılanlara kucak dolusu sevgıler saygılar ve emegı gecenlere yürekten teşekkrler yakın olrsa böylesıne önemlı bir organızasyona gitmeme gibi bir düşüncem söz konusu dahı olmaz
|
guzel bir organizasyon hem burdaki uyeler kendini tanitir,hemde gonuller bir olur ebeddiyette intikal edenlerin ruhlarini senlendirirler dua ile,
|
1- Bekir Bayrak
2- Besyo_cu 3- Globe-Y-Gençlik 4- DarkVirüs 5- Xavi 6- Carizma0658 |
bu fotoğrafı ne zaman çektirdiniz ya keşke bende orda olsaydım vay be gerçekten çok orjinal,ordaki bütün hemşerilerimin coşkusunu hissedebiliyorum,helal olsun size be İNŞALLAH bende bu sefer katılırım bakalım hayırlısı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:53. |