![]() |
Cevap: Sivasspor, Diyarbakır ile 3. Randevuda
İnşallah yeneriz lakin Diyarbakır'ın iki forveti çok hızlı. Umarım bizim defansı zor durumda bırakmaz. Mendoza ve Tazemata güçlü ve hızlı topçular.
İnşallah 2 0 ya da 3 1 yeneriz. |
diyarbakır bızı 3 ler bu kadroyla bu kadar ancak
|
kesın yenerız dıyorum dıyarbakırı ve uc puanla tanısır sıvassporumuzzz bu sezonn sıvassporumuza 1.60 verıyor ıddaa oynayın kazanın
|
şimdi herşeyın yoluna girme zamanı 3 puanı hasretle istıyoruz sivasım
|
zor mac ama kazanmaya yakin olan biziz
|
biliyorum ki sivas taraftarından çıkmaz böyle şeyler ama yinede dikkat arkadaşlar 20-0 önde olsak da 30-0 geride olsak da aman "pkk dışarı" diye tezahürat yapmayın nolur.en çok üzüldükleri şey bu çünkü.eminim yine dostça karşılanıp dostça ugurlanacaklar sivastan ama provokasyona dikkat. ben 4 yıldır diyarbakırın her bi yanında sivasspor formamla rahatça gezebiliyorsam bu da onların hoşgörüsünü gösterir. inşallah galip gelip kötü gidişe de dur diyecez. diyarbakırdan tüm yiğidolara sevgiler saygılar:D
|
hayirlisi ile su mac bir baslasaydi beklemekten nefret ediyorum
|
[B]bu maçı almamız takıma çok şey verecek inşallah alacağız bu maçı[/B]
|
[QUOTE=yigido12;554858]diyarbakır bızı 3 ler bu kadroyla bu kadar ancak[/QUOTE]
sen sivassporlumusun yoksa kendını sivassporlu tanıtıp kusbeyınlının tekımısın nedemek sivas 3 yer g???????? zekalı |
[QUOTE=izmiriyigidosu;554733]ark bu maç lig tvde yayınlanacakmı ligtvye baktım bu macı reklamını yapmadılar yayınlanacak diye birisi bilgilendirirse sevinirim[/QUOTE]
hayır maçın yayını maalesef LİG TV ye yapılan mesajlı şikayetler maçın yayınının istenmesi boşa çıktı..bu konu forumdada konuşuldu.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09. |