![]() |
Cevap: Ankaragücü Gökçek'in Oldu!
[B]hiç şaşırmadım olacağı buydu yazık çok yazık [/B]
|
TFF, Ankaragücü Genel Kurulu hakkında inceleme başlattı !.. Ankaraspor ile Ankaragücü arasında yaşanan yakınlaşma ve ardından Ankaraspor Futbol Şube Sorumluluğu adı altında gölge başkanlık yapan Ahmet Gökçek'in Ankaragücü'ne başkan seçilmesi üzerine Futbol Federasyonu inceleme başlattı !..
TFF'den yapılan açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaragücü ile Ankaraspor arasında bir süredir kamuoyunun gündeminde olan gelişmeleri yakından takip etmektedir. 30 Ağustos 2009 günü yapılan MKE Ankaragücü Kulübü’nün Genel Kurulu’nda Sayın Ahmet Gökçek’in başkanlığa seçildiği de basın açıklaması ile deklare edilmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu; konu hakkında FIFA Statüsü’nün 18. Maddesi, Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü’nün 76. Maddesi, TFF Kulüp Tescil Talimatı’nın 13. ve 17. Maddeleri bakımından inceleme yapılmak üzere TFF Hukuk Kurulu’nu görevlendirmiştir." denildi |
Bunun altında da mı bir iş var yoksa???
|
Cevap: A.Gücü`nün Yeni Başkanı Gökçek Oldu!
melih ğökçek ankara yı yedi oğluda şimdi ankara ğüçünü yiyecek ayıp yaaa
|
ankaragücü ne helal olsun bi takımı satmadığı kalmıştı. taraftarına yazık
|
ankaragücü taraftarı büyük taraftardır buna tepkilerini koyacaklardır diye düşünüyorum
|
Ankara 'da METRO inşaatı kesinlikle bitmez.
YATIRIMLAR ÖLECEK, BİZİM PARALAR FUTBOLA GİDECEK. YAZIKLAR OLSUN. SUYU BİLE KIZILIRMAK'TAN ALIYORUZ. |
[B]Evet beklenen oldu.Ankara yı bogazına takan Melih Gökçek kafasına koymuştu Ankaragücü nü ele geçirmeyi.Oglunu oturttu sonunda başkanlık koltuguna.Bakın göreceksiniz Ankaraspor küme düşecek bu sene.Çünkü oyuncu kalmadı hiç.Ankaragücü için yararmı zarar hep beraber bekleyip görecegiz.Ama benim gözlemledigim olay şudurki taraftarı olupta birşeyler isteyen kulüpler nedense adam akıllı bir başkanı zor buluyor.Hayırlısı.[/B]
|
[QUOTE=adıge26;555706]Gururluyuz güclüyüz ankaragüclüyüz sloganı tarihe karıştı bu satılmayla.[/QUOTE]
eskişehirli öncelikle bende çerkezim sevindim çerkez olmana ama ankaragücünün büyüklüğü gururu futbolla ölçülememz.. bu ülkede kurtuluş savaşında cephelerde mücadele etmiş iki kulüp vardır biri fb diğeri ankaragücü ayrıca atatürkün renklerini verdiği bi takım ankaragücü onun için o gurur futbolla ölçülemez.. gökçek konusuna gelince 2000 li yılların başlarından beri gökçeke direnmeye çalışıyoruz ankaradaki her maçta joplandık.. stadımızın suyu kesildi.. maç günleri belediye otobüsleri metrolar çalışmadı.. ankaragücüne yardım etmek isteyen iş adamlarının önü kesildi.. borç olmuş 32 trilyon kulübün tuvaletindeki helke bile icralık olmuş takım otobüsü ücra köşelerde saklanıyo elimizden alınmasın diye vassell gibi dünya yıldızı bi topçu getirilmiş adam paramı alamıyorum die antrenmana çıkmamış takımdaki diğer topçular paralarını alamıyolar ama ii niyetlerinden ses çıkartmıyolar hoca bas bas bağırıyo transfer transfer die.. MECBURDUK biz gökçeklere bizi o bataklıktan çıkartacak tek adam o şu anda bu şehirde ha gökçek gibi biri ankarada olmasa durum çok farklı olabilirdi ama bu gerçekten bizim için kaçınılmaz sondu |
Sonunda Gökçek bunuda başardı.belediye başkanlığı bitince bi 20 yılda ankaragücünün başında oturur artık.nediyelim hayırlı olsun...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19. |