![]() |
Cevap: Sivas'ta Sıcak Saatler
[QUOTE=yorumcuyuz;556379]PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?[/QUOTE]
bende duydum ama sanırım yok öyle bişey olsa şimdiye kadar kokusu çıkardı |
Ligde yaptığı 3 maçta hem ofansif, hem de defansif anlamda başarısız bir grafik sergileyerek taraftarlarını üzen Sivasspor, rakip filelere sadece 1 gol atarken, kalesinde 7 gole engel olamadı.
Sivasspor'un bu sezon ligdeki tek golünü ise 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Trabzonspor maçında Fransız forvet Yannick Kamanan attı. [B]12 MAÇTA KALESİNDE 32 GOL GÖRDÜ[/B] Bu sezon şu ana dek 5'i Hollanda'daki hazırlık kampında, 2'si Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 3'ü Turkcell Süper Lig'de, 2'si ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda olmak üzere 12 maç yapan Sivasspor, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 9 da mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 9 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 32 gol gördü. ---------------------- [B]Böyle bir taplo varken [/B]sanirsam Bülent hocanin Sivasspora verecegi bir sey kalmamistir üstelik Uzun bir zamandir bu takimin teknik patronu transferleri de yapan kendisi demek olmuyor olmuyor futbol da olmayinca birakmak gerek hic bir futbolcu veya teknik ekip calistiklari takimdan büyük degildir. Herkesi Sivassporu buralar getiren kisi diyor ya birakin hic biri kisi bir takima bir sey varemez öyle basarilar ekip calismasi sonrasi olur . |
[QUOTE=oquzh4n58;556392]YAW NE ANKARAGUCU KARDESIM YWA SACMALAMAYIN[/QUOTE]
BİLİYORMUSUN BİLMİYOR MUSUN? BENIM KULAGIMA CİDDİ DUYUMLAR GELDİ O YUZDEN DİYORUM...! |
[QUOTE=yorumcuyuz;556412]BİLİYORMUSUN BİLMİYOR MUSUN? BENIM KULAGIMA CİDDİ DUYUMLAR GELDİ O YUZDEN DİYORUM...![/QUOTE]
evet benimde kulagıma geldi ön sözleşme imzaladı falan ama BUNLARDAN Bİ CACIK OOMAZ YOGURTLA SARIMSAGA YAZIK |
gitin yahu orada onu bir sezon bile tutmazlar hemen kovarlar. siz sanıyormusunuzki gittiği yerde sivas gibi ağzı var dili yok yöneticiler olsun. hemen arkasından teneke çalarlar. oda onun için gitmiyor zaten. burası ona çiftlik.
|
[QUOTE=hiko58;556386]YNETİME BİR TEK SÖZÜMÜZ VAR. KARDEŞİM SİVASLININ SİVASSPORA DAHA ÇOK SARILMASINI İSTİYORSANIZ İSİMLERİN ÜZERİNDE FAZLA DURMAYIN. BÜLENT UYGUNA TANIDIĞINIZ HOŞ GÖRÜYÜ HANGİ TEKNİK ADAMA GÖSTERİRSENİZ GÖSTERİN BÜLENT UYGUNDAN DAHA BAŞARILI OLUR. SİZ ONU KRAL İLAN ETTİNİZ. AMA KRAL ÇIPLAK SADECE SİZLER GÖRMÜYORSUNUZ.[/QUOTE]
Sen bu düsüncelerle Sivasspora sarilmasan daha iyi olur bence! |
bence artık bülentin miyadı dolmuştır arkadaşlar.şimdiye kadar(bu senden bahsediyorum) yapamadıkları,yapamayacaklarının teminatı maalesef.herkesin nefretini kazandı,taraftarın bile-ki bu adamı her platfromda savunan sadece SİVASSPOR taraftarıdır-ve yaptığı itici konuşmalarla verdiği ukala demeçlerle tüm türkiyeyi SİVASIMIZA düşman etmeside cabası,sanki düşmanımız azmış gibi.kim ne derse desin şuan bülentin defolup gitmesi için en uygun zaman,yeni gelecek hocanında takımı tanıma fırsatı olur.kimse kusura bakmasın bu benim fikrim
|
[QUOTE=yigidocengiz;556468]bence artık bülentin miyadı dolmuştır arkadaşlar.şimdiye kadar(bu senden bahsediyorum) yapamadıkları,yapamayacaklarının teminatı maalesef.herkesin nefretini kazandı,taraftarın bile-ki bu adamı her platfromda savunan sadece SİVASSPOR taraftarıdır-ve yaptığı itici konuşmalarla verdiği ukala demeçlerle tüm türkiyeyi SİVASIMIZA düşman etmeside cabası,sanki düşmanımız azmış gibi.kim ne derse desin şuan bülentin defolup gitmesi için en uygun zaman,yeni gelecek hocanında takımı tanıma fırsatı olur.kimse kusura bakmasın bu benim fikrim[/QUOTE]
Sözde üc büyüklerin yalakalarinin Bülent Uygun´a ve Sivasspora düsmanliklarina o kadar takma gardas.Basarisiz olup herkes tarafindan sevilmektense,basarili olup sevilmemek iyidir.(sende yalaka isen ayri bir konu tabii,o zaman sen forumdan defol git korkak budala) |
[QUOTE=hiko58;556382]3 sezon sivası çalıştırmış bu 4. sezon. sivasın şu an açık ara galibiyet alarak lider olması lazımdı.üç sezonda takımı oturtamayan bir teknik adam 4. sezonda takımı bitiriyor. yönetim bülentin arkasındayız diyor. vallahi anlamak güç. demekki bizim yöneticiler futboldan anlamıyor. yada bu işin içinde bir iş var. adam kurulu takımı bozacak futbolcuların hepsini haraç mezat satacak yerine 3. ligden futbolcular alacal. takım küme düşmeye oynayacak ve yönetim diyecekki biz bülentin arkasındayız diyecek. vay be. demekki bizler futboldan anlamıyoruz. o zaman ne işimiz var maçta .yönetim doğru söylüyor. yenilmekte bir skor. sivasspor artık üç skordan birisini almak için sahaya çıkıyor. galibiyet olmayacağına göre ya beraberlik ya mağlubiyet. doğruya biz ne anlarız futboldan. anlamayan gitmesin stada kardeşim. ya gidin şak şak yapın bülent hocaya yenilsek bile eleştirmeyin. yada maça gitmeyin. biz ne anlarız futboldan. yönetim anlar.[/QUOTE]
burda bi dünya msj gördüm ama bu kadar içi boş, gereksiz buram buram cahillik kokan msj ilk defa görüyorum... açık ara liderlikten bahsedene bakın hele adama önce dönde bi bütçene bak demezler mi... |
kardeşim, öyle bir şey olsaydı haberi ilk ben alırdım....................:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:mad:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:13. |