![]() |
Cevap: Murat Erdoğan Kasımpaşa'da
tamam pas yapan tek adam da gitti:D:D bunun üzerine kamanan ı çakılı forvet oynatmaya kalkmamasını diliyorum bülent hocanın
|
Ya bu onura hic isinamadim bülent hoca ne buluyor anlamadim
Faruka gelince adamdan hic faydalanmadiki hayrettin sakatti o zaman bile kadroya giremedi veya kadroya almadi diyelim |
hadi be mehmet iyileşde gel artık kurtar gemini kaptan...
|
[QUOTE=emre41;556618]Faruk sol tarafta Hayrettin'den daha iyi değil mi idi? Murat Onur'dan 10 gömlek daha üstün değil mi idi? Ne garip bi dünya![/QUOTE]
ama bilmediğin bir şey var giden futbolcuların menejeri bülent uygun değil emre kardeş |
murat erdogan pek oynayamiyodu cok faul yapiyodu ama insallah orda basarili olur zaten 33 yasindaydi seneyede artik futbolu birakir
|
murat erdogan beyefendi kimligi ile gonullere taht kurmustur verdigi emekler karsiliksiz kalmaz yolun acik olsun
|
gitmese oynardı ama yine bülentin hatası diyebilirim menejerliğini vermemiş ondan gidiyormuş...
|
[B]takımda top yapabilen tek tecrübeli tek adam vardı o da gitti böylece artık seneye bankasyada napcaz bakalım[/B]
|
Bu adam niye gitii hala anlamıs degılım sol tarafda cok ıyı oynuyordu
|
tam ihtiyacimizin oldugu anda boyle oyunculari gonderirsek isimiz zor oyuncu gondermek sorun degil onemli olan gonderdigin oyuncunun yerini doldurabilmek insallah bu oyuncu icin de keske gondermeseydik demeyiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |