![]() |
Cevap: Yeni stad İçin Düğmeye Basıldı
[B]Fuar alanınamı yapılıyor?? orası bizim topraklar ya kimden izin almışlar? [/B]:confused::D
|
kayseri yaklaşım 1.5 sene de bitirdiler stadı bizde ise 1.5 sene haylan yapılma planları yapılacak:D
|
aslında bayern münih'in stadının bi benzeri sivasa yapılsa offf be:D:D
|
o yapılmayacak diyenler çok utanacak inş en fazla 2 yıl içinde hazır olur ve artık milli takımımızın maçlarını burda izleyebiliriz
|
ben yeni stad yerine olan stadın daha modernize edilmesi ve o parayla sivasspor futbol akademisi kurulmasından yanayım.şanlıurfanın da muhteşem stadı var takımı nerelerde...
bu arada tayyip efendinin stadın yapımını sallamasında sivas belediyesini kaybetmesinin etkisi yok mu sizce?? |
[QUOTE=revenge58;558703]ben yeni stad yerine olan stadın daha modernize edilmesi ve o parayla sivasspor futbol akademisi kurulmasından yanayım.şanlıurfanın da muhteşem stadı var takımı nerelerde...
bu arada tayyip efendinin stadın yapımını sallamasında sivas belediyesini kaybetmesinin etkisi yok mu sizce??[/QUOTE] arkadaşım senin gibilerin hedefi düşük işte sizin gibi taraftarın yüzünden hep bunlar nie kayserininki gibi güzel bi stadımız olsa milli maçlar oynansa kötü mü olur?? |
[B]Şaka gibi bir haber ya gülsek mi ağlasakmı belli değil bir tarih yok telefonla sormuş muş... Ben zaten Spor Bakanı Faruk Özak'tan bişey beklemıyorum. [/B]
|
çok duyduk bu lafları çok da duyacağız
bizim yapacağımız bu fasaraları dinlemek değil mevcut stadımızda sivassporumuzu desteklemek |
[QUOTE=58zarali;558708]çok duyduk bu lafları çok da duyacağız
bizim yapacağımız bu fasaraları dinlemek değil mevcut stadımızda sivassporumuzu desteklemek[/QUOTE] inanmassanız inanmayın sizi kimse inandırmaya çalışmaz tamam mı takılın kafanıza göre |
bu ülkede tayyip erdoğana inananları görünce aklıma Aziz Nesin in hikayeleri geliyor ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18. |