![]() |
Cevap: Sakatların Son Durumu
en ççok apo ya üzüldüm en çok onur ve petkoviç e sevindim
|
[B]sezer iyileşmesi güzel diğer oyuncularımızın sakatlanması büyük kayıp inşallah biran önce şifa bulur ve takıma dönerler....[/B]
|
insaallah hepsi biran önc iyilesir, hocamizinda genis bir kadro secimi olur.
|
sezer badurun iyileşmesi büyük bir avantaj. abdurrahman derelinin sakatlanışıda büyük bir kayıp. inşallah çok yakın bir zamanda iyileşir.
|
Hoca Erseni Riske atmamasi lazim. Mümkünse ikinci yarinin basina kadar ersen dinlendirilsin sakaqtligi iyice gecsin.... bu arada ersanda Fizik ve kondisyon agirlikli bir calisma yürütsün... ikinci yarinin basi veya ortasina kadar.
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]ALLAH yardimcimiz olsun, insallah tez zamanda iylesirler...[/B][/FONT][/COLOR]
|
petkoviç onur ve ersen çabuk iyileşmesede olur ama diğerleri bize şu aralar çok lazım inşallah en kısa zamanda maçlara başlarlar
|
takıma sezer ne verebilirki en iyisi sakatlar düzelirse rekabet belki
işe yarar.abdurrahman yeni formunu bulmuştu en çok o takımı etkiler.en büyük kayıbımız abdurrahman.mehmettende sezerden de ilk yarı bişey beklemiyorum sakatlıktan yeni çıkan bir adam en az bir ay formunu bulamaz. |
abdurrahman,mehmet,cihan,sezer olsunda gerisi teferruat onlar olmasa takım çok daha iyi olur bence.
|
bi şey daha söyleyimde,şu hayride bi sakatlansaydı keşke diyorum.ya onun yerine alına genç bi çocuk var ferhat ,ya adam ümit milli daha bi izlemek nasip olmadı valla,bu hayride sakatlanmazsa başka türlüde izlemek nasip olmaz heralde.çok iyi adam diye duydum yani hayriden kat kat iyi ama bülo efendi oynatmıyo işte varın yorumunu siz yapın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:11. |