![]() |
Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'
melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam
|
[QUOTE=efsane5858;559023]melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam[/QUOTE]
Gökcek efendi Ankaraspora harcadigi paralari Ankara icin harcamis olsaydigi kim bilir Ankara nasil bir Baskent Sehiri olurdu. |
sus lagaluga yapma yine ne çirkeflik yapıyo bu ya:D
|
adami sevmesemde bazi konularda hak veriyorum hacetepe genclerbirligi davasinda ve erciyesspor kayseri davalarindaki gibi.istanbul takimlari istermi hic ankaragücü gibi büyük külübün basina parali bir baskan gecmesini,nasil sivasimizi 3 sezon zirvede oynamasini cekemediler simdide ankaragücünden korkmaya baslamislar bile
|
bi yanım ankaragücü basarılı olsun dıye dusunsede,diğer yanım melıh gokcek gıbı bı sahtekarın(en yumusak boyle hıtap edebılıyorum) yetımlerının hakkını yada karaparalarını kullanarak türk futbolunu kırletmesıne asla razı gelmıyor.federasyon bu ıse acıl olarak elını atıp bu cakala gereklı yaptırımı uygulaması lazım.yazık oluyor ankaragücüne..
|
[B]Ankaragücü bu sebepten dolayı ligden düşürülürse Ankarada hayat durur. Federasyonun gücü yetmez ankaragücünü ligden düşürmeye.Ankarasporu ne yaparsa yapsınlar.[/B]
|
ankaragücü de büyük takım taraftarıda büyük her zaman bizlerle samimi ve içten olmuşlardır 100. yıllarında sonsuz yürekten başarı diliyorum melih gökcek e bazı konularda katılıyorum bu oluşumdan rahatsız(istanbul takımları ve trabzon) olanlar var bu ülkede tirlyonlar bunların elinde dönüyor bizim gibi az sivrildinmi hemen çamura yatıyorlar kim ister elindeki pastanın büyümesine hani diyorlar ya anadolu bütünleşmesi diye hikaye o bütünleşse bütünleşse orta anadolu bütünleşmesi olur onuda zorlamak lazım bu yüzden SONUNA KADAR SİVAS VE ORTA ANADOLU
|
gökçek sonunda futbolada bulaştı bu alanda da bütün terbiyesizlikleri başarıyla sergileyeceğinden eminim
|
neden adama hakaret ediyorsunuz ne terbiyesizligini gördünüz
|
sayacaklarım forumun konusu dışında olur ama en basitinden tek bir örnek vereceğim. youtube a gecenlerde düşen bi vidyosu var telefon dinlemesi hilmi güler (enerji bakanı) ile konuşuyor onu izlersen orda görebilirsin terbiyesizliğini...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:45. |