SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor İnancını Yitirmedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27187)

zaralı19 12.09.2009 20:31

Cevap: Sivasspor İnancını Yitirmedi

[B]bu galibiyet kendimize getirecek ve denizli bursa maçlarını alacağız bekleyin yeniden yigidolar geliyor[/B]

Ahwettt 12.09.2009 22:58

Senin eğer yedğin ekmeğe saygın var ise yada seni buraya getiren Sivasspora saygın var ise hemen isitifa edersin. Fatih Terim ÖZENTİLİ SENİ. bEN sİVASLIYIM sİVAS AŞIĞIM NASILKİ YILLARDIR KOMBİENMİ ALIP İYİ İKEN ALKIŞLIYORSAM KÖTÜ OLUNCADA ELEŞTİRMEK HAKKIM

SEVDAMSIN58 12.09.2009 23:08

NASIL YANI KARDESIM SIVAS UMIDINI YITIRMEDI GELEN UC ATIYOR GIDEN BES KEVGIRE DONDUK KARDESIM TOPLUMA CIKAMAZ OLDUK NE IKI YILKI BASARI OLSAYDI NEDE BOYLE YENILSEYDIK MEGER DOTTANE TOPCU NUN CABASIYMIS TUM BASARI BILICA TUM MEHMET YILDIZ VE SEZER ONLAR YOK TAKIM ADINA HICBIRSEY GOREMIYORUM YOLGECEN HANINA DONDUK GELEN GIDEN DUZ GECIYOR HANDA YINE YOLCULAR DURAKLIYORLAR YAZIK KARDESIM AZCIK BASARDIK DIYE HERKES KENDINI EFSANE ZANNEDIP TAKIMI DAGITMANIN NE ALEMI VARDI YADA DAHA DOGRU IFADEYLE ISTANBUL TAKIMLARINA PESKES CEKMENIN NE ALEMI VARDIKI BOYLE KEPAZE OLUYORUZ DUNYAYA

Umut58SS 13.09.2009 00:02

Sivasspor bu sene biraz kötü oldu ama seneye müthiş olacagını söleyim:)

konartr58 13.09.2009 00:12

LÜTFEN PANİK YAPMAYALIM
Önce sivaslılar olarak panik yapmayalım.Çünkü bu takım herşeye rağmen başarılıdır.Sivas'ın tanıtımında güzel işler başarmıştır.Avrupa takımlarını kentimize getirmiş ve stadımız avrupa standartlarına uygun bir spor kompleksi olmuştur.
sivasspor yönetimi panik yapmasın.Bu tür inişler çıkışlar olacaktır.Sivasspor takımı iyidir.Ama nedense peşpeşe gelen bir başarısızlık zinciri vardır.İlerleyen süreçte bu zincir kırılacaktır.Daha 30 haftamız var.Sivasspor bu liğin dört büyükten sonra en iyi deneyime ve kadroya sahip takımıdır.
bülent uygun hoca olarak moralinizi bozmayın.Başarırsaınız.Ama basınla dalaşmaktan ve basınla biraz konuşmaktan uzak kalın.Takımla daha çok çalışın.
sivassporlu futbolcu kardeşlerimiz sizde panik yapmayın.Sivasspor için ter akıttığınızı biliyoruz.Biraz daha dikkat biraz daha çoşku ve birazda zaman ile sivasspor ruhu yeniden eski güzel günlerine kavuşacaktır.
sizler üçbeş kendini bilmeye bakmayınız yürüyünüz.Başarının terazisi 34 üncü haftanın sonunda belli olur.Sivasspor bu liği yine ilk beşin içeriisnde bitirecek kapasite ve yetenektedir.

yigido Atilla 13.09.2009 00:13

[QUOTE=Umut58SS;560480]Sivasspor bu sene biraz kötü oldu ama seneye müthiş olacagını söleyim:)[/QUOTE]

2.ci ligde mi müthis olacagiz artik acin gözlerinizi gercegi görün,süperligin avaraj takimi olduk ucurumun dibine yaklastik.

emin kara 13.09.2009 01:32

bu kadar karamsar olmayın denizli maçını alıp takımımımız eski haline dönecektir takımın yanında olma zamanı hadi yigido takımına sahib çıkma zamanı sivassporumuzdan başka takımımızı var her zaman her yerde hep desyek tam destek bundan sonraki maçlarda başarılar haydi yigido artık galibiyet istiyoruz yeninilgiye tahamülümüz kalmadı allah yardımcınız olsun

sVs 13.09.2009 04:54

NE ZAMAN YİTİRECEKSİNİZ 13. HAFTA MI

YA BU FİKRET ÜNSAL A DA KIL OLUYORUM ADAM ÇIKMIŞ 12 HAFTA YA KADAR FALAN SABIR DEMİŞ BU ADAM O KADAR BOŞ BOĞAZ BİR ADAM Kİ DAHA BAŞKA GÖRMEDİM BİZİM ORDA BUNUN CENESİNİN YÜZÜNDEN İCRA DOSYASI VAR HER AY EMEKLİ MAAŞINDAN KESİNTİ YAPIYORLAR ADAM GEVEZE PATAVATSIZIN BİRİ

Turan 59 14.09.2009 12:00

Onu sen söylüyorsun ama ben hiç inanmıyorum.

ozbss07 14.09.2009 12:16

walla bizde yitirmedik inancımızı :D
ama biz böle giderse küme gider dioruz yoksa biz inanmasak neden burda bı taraflarımızı yırtak :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00.