![]() |
Cevap: Ünsal'dan Çarpıcı Açıklamalar
[QUOTE=SivasSpor.Com;561722][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/1.bsnsz.jpg[/IMG]
Basın sözcümüz Fikret Ünsal, Radyospor'a Manisaspor maçını değerlendirip çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Ünsal’ın açıklamaları: [B]Hürriyet[/B][/QUOTE] Bu adamdaki ne biçin bi üslup anlamış değilim. rahatlık battı ne demek. ne kadar kaba saba bi adam bu fikret ünsal. Bakalımda futbolcuların huzuru varmı, kendilerine güveni kaldımıda rahatlık batacak. Bu adamın kabahatı yok. onu oraya basın sözcüsü diye getirip yönetim kurlu üyelğine yükseltende kabahat. Sivasspor'un profesyonelliğinin vitrini gibi. şu adamı görüpte bu takıma nasıl sempati oluşacak nasıl taraftar kitlesini artıracaklar merak ediyorum. Bu adamın gören, konuşmalarını okuyan adamın semptasi varsada yok olur gider. Futbolcuları cezalandıracakmış. adamlarında çok umrundaydı. sen cezalandırdın diye dört dörtlükmü oynayacak. Futbolcuyla kötü gider, güç savaşına dönüştürürsen, oynamaz ve sezon sonu bırakıp başka takıma gider. Tabi Yasin, Uğur Kavuk, Hayrettin ve Ersen Martini ayrı tutuyorum bu oyuncuları Yılmaz Vural bile takımına alıp oynatmaz gerisini siz düşünün. Birde geçen seneden iyi kadroları varmış Rüyamı görüyor bu adama yoksa dalgamı geçiyor milletle. Yasinle, Uğur Kavuk Bilica ve Diallodan iyimi demek istiyor. Madem iyiyse devre arasında bu iki süper futbolcuyu büyük takımlardan birine transfer edersiniz artık. |
ÖNCE SİVASSPOR SENİN GİBİ BİR YÖNETİCİDEN KURTULMALI.
|
bilicayı daha çok arayacağız .ALLAH sizi bildiği gibi yapsın.
çok şey geçiyor içimden ama burası yeri değil söylemiyom. |
Arkadaşım bilicadan madem güzel paralar kazanıldı niye adam akıllı bi transfer yapmadınız ? ? ????????????
|
[QUOTE=yi6ido;561752]Arkadaşım bilicadan madem güzel paralar kazanıldı niye adam akıllı bi transfer yapmadınız ? ? ????????????[/QUOTE]
güya o parayı stadın yapımına harcamışlar. adnan polat ne demişti stadın yapım parasını niye federasyondan aldınız dememişmiydi.? ha ne demek oluyor şimdi demekki bilicadan ,tum+sylladan,diollanun kirasından,balili vediğerlerinin hepsinin parası bir yerlere aktı. |
ulan o aldiginiz transfer parasini Stada yatirdiniz bee dogru dürüst Futbolcu bile almadiniz gittiniz nerde 2Lig oynamis oyuncular var toplamisiniz. Sizin gibi Yönetim olmaz olsun. Insani cileden cikariyosunuz ya valla.
|
helal olsun sana sayin unsal tamamen katiliyorum
ayrica seninle ugrasanlrida saygiszlik olarak syiyorum umarim gormezden gelirsin bu kisileri takip ediyorum sen ne zaman aciklama yapsan seni elestriyolar bu hic hos ve dogru degil insanlar saygiyi unutmuslar galiba |
[B]Koca şehirde hiç mi agzından çıkana dikkat eden sokak kabadayısı gibi konuşmayan insan yokmuy du da fikret ünsalı basın sözcüsü yaptılar bülent den önce fikret ünsal ve bu düşüş de kimin sorumlulugu varsa görevlerini bırakmalıdırlar[/B]
|
bence kulüp içinde büyük sorun var.yani az kemik çok köpek...
|
boşuna fikret ünsala atıp tutmayın adam çok doğru konuşmuş.futbolculara rahatlık batıyor herhalde.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |