![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa
Bu sene yönetim ve teknik heyet koca bir sıfır aldı. Özellikle Bülent hocamız sistem değişikliği yapma arzusu takımı bu duruma getirdi. Fizik gücüne dayanıklı oyuncular gitti yerine gelenler döküntü.
|
beş adet hazırlık maçı, bozgun üstüne bozgun....
dört adet avrupa maçı, bozgun üstüne bozgun.... altı adet lig maçı, bozgun üstüne bozgun.... resmen iki aydır bu takımı sevenlere eziyet ediyor bu ruhsuzlar, aşağılık herifler.... herşeyin bir sınırı vardır, limiti vardır, sabır sabır sabır nereye kadar sabır... aylardır perişanlık üzerine perişanlık yaşıyoruz... bülente gitsin diyoruz kızgınlığımızdan ancak tabii yaşadığımız transfer felaketinde üç kuruşa kıyamayan yönetimin hatası da artık sorgulanmalı... kısacası iki ucu pislik değnek... neyse bayramsa bayramınız mübarek olsun.... :((((( |
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Gol atamiyoruz, Ersenin kafasinda ne var bilmiyorum, ama birtanesi mi bile girmez kaleye, anlamadim gitti [/B][/FONT][/COLOR]:mad:
|
Cevap: Sivasspor Averaj Takımı 0ldu.
[B
Yarabbi sen bana ve diğer Sivasspor taraftarlarına sabır ver.. elbet bırgun 3 puan alacaz er yada geç yukselttık daha yukarı sıvasspor armasını kulaklarını dört açsın sıvasspor düşmanları hiçbir zaman düşmeyeceğiz!!!!!! 4 büyükler dışında düşmeyen tek takımdır SİVASSPOR um [/B] |
dalga geçer gibi maçı değerlendirelim diyorsunuz ya. neyini değerlendirecez söleyinsene
|
Cevap: Sivasspor Averaj Takımı 0ldu.
[B]BU DEFANSI KADRO DIŞI BIRAKMAK LAZIM VE BAZI FUTBOLCULARA PARA CEZASI VERMEK LAZIM ANCA ÖYLE GELİRLER KENDİLERİNE !!!![/B]
|
MAÇI İNTERNETTEN BURSASPOR TV ARACILIĞYLA TAKİP ETTİM.
BAŞTA SPİKERE TAV OLDUM AMA NE YAPARSIN ELDEN BİŞİ GELMİYO İYİ OLDU BUDA DÜŞMANLARIMIZI TANIMIŞ OLDUK... DOSTLUKLARIN HEPSİ HİKAYE...(KİM NE DERSE DESİN) BİR DAHA ANLADIM Kİ SİVASLININ SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK... MAÇA GELİNCE [COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi ?[/COLOR] TARAFTARIMIZIN SESİ BAYAĞI GELİYODU [COLOR="red"]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR] BECERİKSİZ FORVETLERİMİZ VE DEFANSIMIZ [COLOR="red"]Maçta göze çarpanlar ?[/COLOR] SEYİRCİNİN MAÇ BİTMEDEN STADI TERKETMESİ [COLOR="red"]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/COLOR] MEHMET YILDIZIMIZ YOK [COLOR="red"]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/COLOR] ATAMAYANA ATARLAR 12.HAFTAYI BEKLİYOZ... ARADA DA OLSA Bİ GALİBİYET ALSANDA ŞU GEVEZELERİ SUSTURSAK.... |
[QUOTE=sevda58;563731][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Gol atamiyoruz, Ersenin kafasinda ne var bilmiyorum, ama birtanesi mi bile girmez kaleye, anlamadim gitti [/B][/FONT][/COLOR]:mad:[/QUOTE]
ersende kafa yokkı kafayla gol atsın sapsalın tekı |
Sadece Zita yı değerlendiricem.İyi performans sergiledi.ileriki haftalarda daha yararlı olacğına inanıyorum
|
Maçı değerlendirmeye gerek yok. Durumumuzu değerlendirelim isterseniz. Durumumuz her geçen gün daha bir vehamet kazanıyor, daha kötüye gidiyor. Umutlarımız her geçen gün yerini sükuta ve hüsrana bırakırken el alemin alay konusu olduk. Esas üzen bu.
Dün akşam Ankara'dan İzmir'e gelirken önümde oturan 2 kişi futboldan konuşurken Sivassporun havasının alındığından, artık hava yapamayacağından, Sivas'lıların kendini birşey sanmaya başladıklarını, bu sonuçlardan sonra iyi olduğunu söyleyerek alay etmesi beni çileden çıkarttı. Bu dallamalara tam cevap verecektim ki yanımda ki arkadaşım sakin olmamı ve onların istediği seviyeye inmememi söyleyince kendimi frenledim. Kendini bilmezlerin alay konusu olmak var ya işte bu koyuyor arkadaşlar, işte bu üzüyor Bülent hocam. Bizde Zeytinburnuspor, Kasımpaşa ve Kırıkkalespor'dan sonra arka arkaya 10 hafta galibiyet yüzü göremeyen 4. takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Şimdi bunlardan sonra bu maçın nesini değerlendirelim. Bırakalım yönetim ve teknik kadro değerlendirsin. AYK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51. |