![]() |
Cevap: İstifalar Peş Peşe Gelirmi Acaba?????????
sayın bülent efendi lütfen brak artık sivası senin yüzünden inanılmaz anti pati oluştu herkeste bu işler lafla değil biraz parayla olan işler ersen falan hikaye 2 cilig topçuları bumnlar
|
beş adet hazırlık maçı, bozgun üstüne bozgun....
dört adet avrupa maçı, bozgun üstüne bozgun.... altı adet lig maçı, bozgun üstüne bozgun.... resmen iki aydır bu takımı sevenlere eziyet ediyor bu ruhsuzlar, aşağılık herifler.... herşeyin bir sınırı vardır, limiti vardır, sabır sabır sabır nereye kadar sabır... aylardır perişanlık üzerine perişanlık yaşıyoruz... bülente gitsin diyoruz kızgınlığımızdan ancak tabii yaşadığımız transfer felaketinde üç kuruşa kıyamayan yönetimin hatası da artık sorgulanmalı... kısacası iki ucu pislik değnek... neyse bayramsa bayramınız mübarek olsun.... :((((( |
of............ offffffffffffffffffffff
kardas kimleri getirecen yerineeee tek kisi mecnun bu isten elini ceksin bak bakalim bi allahin kulu gelecekmi baskanliga yada mecnunun verdiginin ne kadarini verecek agir ol batman desinler ben burda kanser oldum sac bas yoluyom elden bir sey gelmiyoooo odensede o kadar adami ayaklandirdik milletin parasini topladik ne oldu elde var sifir hadi cözümü söyleyin
|
ıstıfalar degılde ıstıfa olabılır bugun veya yarın acılen kan degısıklıgı lazım hemde acılen yoksa ısımız yamannnn sivasspor yokken sivas vardı sivasspor varken bulent uygun yoktu bu saaten sonrada bulent uygun olmasada olurrrrrr enbuyuk sivas ve sivassporrr yıgıdolarrrrrrrrrrr
|
[QUOTE=beytullah gök;563712]yönetim ve teknik kadro kesinlikle istifa etmeli[/QUOTE]
nedıyon senya taktıgı baskanmı verıyorrrrr |
[B]bu zamana kadar Bülent uygun şöyle Bülent uygun böyle dedim artık yeter bu saatten sonra bülent uygunun sivasspor umrunda değil kazanacağını kazandı kullandı Sivasspor u aldı cebine parayı artık takım ı ezseler yenseler umrunda mı adamın.para bol artık ne yaparsa yapsın diyor attı bi köşeye...transfer yapsana tuttun bank asya 1. lig değil 2. liginde oynayamaz adamları doldurdun toplama kampına çevirdin para yokmuş nasıl yok o cebindekiler ne senin sosyeteleştin bülent bey para babası çıkar paranı al yasininide erseninide kadirinide alinide velinide senin olsun biz adam gibi adam canını verecek yürekli insan arıyoruz 2 günlük kullanıp sosyete ye karışan değil! artık ıyıma mecnun bey leylanı bulmaya az kaldı![/B]
|
[QUOTE=58ÖREN58;563754]nedıyon senya taktıgı baskanmı verıyorrrrr[/QUOTE]
taktiği değil zamanında para verseydi şimdi biz bu hale gelmezdik |
yaz yazacağını artık moral miş falan ne moralinden bahsediyosunuz yok siteye girip bakıyolarmış moralleri bozuluyormuş adamlarda istek yok arzu yok adam diceğin oyuncualrmıki morali bozulsun neyine takıyor bizi onlar?
|
arkadaslar istifa konusuna şiddetle karsıyım bu takıma zarar verır baska getırısı yok bu konuyu acan arkadasım konu secme seklin yanlıs bu istifa yönünde kışkırtma olarak algılanır yanlış yaparsın takımın bırliktelige ihtiyacı varken bu istifa ben ce yan lış
|
Bülent uygun ara devrede gönderilmeli takım silbaştan yapılmalı cebe indirilen paralar çıkartılmalı adam gibi oyuncu alınmalı yoksa yolunu bank asyada bulursun!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:58. |