![]() |
Cevap: Sivas'ın Kalesi Yıkıldı !
valla artık sivasa gelen takımlar 3 puan parolasıyla geliyor varın siz düşünün artık takımın durumunu...::(((
|
Önceden Sivas'a gelen takımlar orta sahayı geçip de bir şut atabilirlerse iyi oynadık diye seviniyorlardı..Şimdi?
|
[B]Peki ya bunun sebeblerini tartışmak gerekiyor.....
Biz taraftarları yok sayamazsınız biz olmazsak Sivasspor olmaz zaten... bu bir takım yönetim başkan takım ve taraftar ayrılması yaşanıyor bir dağınıklık ve bir kopuş söz konusu ... Geçen yılı bir yere bırakalım artık nasıl düzeliriz nasıl toplanınız bizi yok sayarak bu gidişatı düzeltemezsiniz..... [/B] |
[B]BİZİM KALEMİZ HİÇ BİR ZAMAN YIKILMAZ SADECE TAKIM RUHU KALMAMIŞ HEPSİ O YÜZDEN KAYNAKLANIYOR.DEFANSA TAKVİYE ŞART !!![/B]
|
[B]trabzonspor diyarbakirspor bursaspor ilk defa yeniyorsa bu takımı herkez yener artık [/B]
|
hazırlık haçlarından sonra herkes söyledi bizlerde söyledik. dedikki takım iyi değil. ersen martin yanlış seçim. tumun ölüsü bile ersen martine 5 basar dedik. yasinden futbolcu olmaz dedik takımı bozar dedik. transferler yanlış yapılıyor dedik. sivasa yazık ediyorsunuz dedik. futbol mantalitesinde böyle bişey yok dedik.7-8 futbolcu göndereceksiniz onlardan daha düşük kalitede futbolcu alacaksınız süper ligde ayakta kalacaksınız olmaz dedik. bülent uygun sivasa dibe vuruyor dedik. kimse dinlemedi. sanki biz böyle dememişiz gibi biz seni duruşunla seviyoruz dediler. birde bazı kişilerden tehdit aldık neden eleştiriyorsun diye. şimdi o kişiler sanırım bana söylediklerinden utanıyorlardır. çünkü bizler en az başkaları kadar futbolu biliriz. hazırlık maçlarında tel tel dökülen bir takım vardı. çare o zaman bulunacaktı. başkan ve yönetiminde ne yapmak istediğini inanın ben anlayamıyorum. sanırım onlarda sivası bırakmak istiyorlarki bu duruma seyirci kalıyorlar. yazık. sivasa yazık. taraftara yazık. sivaslıya yazık. herkes küstü ve ağlamaklı. herkeste bir umut var ama boşuna olduğunu ben biliyorum. en güvendiği kişiler bile hocayı anlayamıyorlar. neden bunu yaptı diye kara kara düşünüyorlar. herkese geçmiş olsun demekten başka çare yok..
|
çoookkk acıı ve üzücü.kesinlikle yıkılıyoruz.biri bu duruma durr desin..
|
vaallaha çok üzü oldu yenilmemiz.Bülent Uygun abimiz takımı bi düzene sokmalı yoksa gideşat hiç iç açıcı degil.Orta saha lazım bide Defans olmalı
|
[QUOTE=BLacKy;564566][B]trabzonspor diyarbakirspor bursaspor ilk defa yeniyorsa bu takımı herkez yener artık [/B][/QUOTE]
ewt arkadaşım çok haylısın daha diyarbakırspora yeniliyoz ya olmaz böyle. :mad: |
[QUOTE=stain;564542]futbolcular şunu kafalarının bir köşesine soksunlar ve kazısınlar: bu takım buraya 38 yıllık emek, alın teri, özlem ve hasretle geldi...
bu yolda nice canlarımızı yitirdik, kayseride 40 canımızı aldılar... deplasman yollarında nice yiğidomuz trafik kazalarında yaşamını yitirdi... yani bu sevdanın içerisinde gözyaşı var, kan var, yitip giden babalar, kardeşler evlatlar var... bu yazıyı okuyorsanız futbolcu milleti lafım size, bu insanların başını yere eğdiremezsiniz, emeklerini, alınterlerini, kanlarını heba edemezsiniz... buraya çıkmak için 38 yıl memleketim insanı bekledi... hiç birinizin haddine değil ki memleketim insanının biriccik sevdasını küçümsemek, ligden düşürmek, haddinizi bilin, aklınızı başınıza alın, çıkıp adam gibi, aslanlar gibi oynayın.... ili, ilçesi, köyü terkedilmiş sahipsiz sivasın biricik umudu sivassporunu ayaklar altına atamazsınız... SENIN AGZINA YUREGINE SAGLIK BE HEMSERIM AMA NE ANLAR BU TAVUK COBANLARI SENIN BU YAZDIKLARINDAN TOPU KARPUZ SANIP YEMEYE KOSUYORLAR NE ANLAR BUNLAR TEKNIKTEN TAKDIKTEN |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |