SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27301)

sewaz58 22.09.2009 02:38

Cevap: YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN

Allah izin verirse destekleyeceğiz takımımızı o gün,staddayım nasipse ... İnşallah diğer hemşehrilerimizde takımın vaziyetinden dolayı geri adım atmazlar da 'ELE İNAT'o stadı doldururlar,haydi SİVASLI desteğin TAM zamanı !!!

Shan58 22.09.2009 04:20

Defansa gelen her topa geç diyen, en yeteneksiz futbolculardan bile çalım yiyen
Rakip oyuncuya mudahele etmek, durdurmak yerine, rakip oyuncuya gol atması için kaleye kadar eşlik eden ve göstermelik olarak rakibin yanında koşan ve hiç bir müdahelede bulunmayan üçüncü sınıf defans oyuncusuna

Ayakta durmakta zorlanan, ayağına gelen 10 toptan 9'zunu kaybeden (Denizli maçında bizzat saydım) ileride bekleyip sadece beleş gol atma peşinde koşan ve hiç bi şekilde mücadele etmeyen ve lig başladığından beri bir tane bile gol atamayan dördüncü sınıf forvet bozunutusuna

Yani Yasin Çakmak ve Ersen Martin hariç herkesi destekleyeceğiz ama iki Ruhsuz adamı asla.
Takımı yakan, her hafta mağlubiyette başrol oynayan bu iki adama destek vermeyeceğiz.
siz verebilirsiniz ama ben bu adamları sevemedim ve bu takımda oynamasınıda hiçmi hiç istemiyorum dolayısyla bu adamlara destek vermekde içimden gelmiyor.

Ama tabiki takımımıza ve bu takım için mücadele eden diğer oyunculara elimizden gelen desteği vereceğiz.

rsimsek 22.09.2009 09:26

BEN SARIGAZİ DEN RECEP İNŞALLAH BENDE O MAÇTA YERİMİ ALACAĞIM İNADINA SİVASSPOR

izmirliyigido 22.09.2009 09:38

Sivasspor'umuzun her zaman desteğe ihtiyacı var ama bu sene her zamankinden daha çok DESTEĞE ihtiyacı var. İstanbul'da olup, vakti olan ve o gün acil işi olmayan tüm Sivas'lı kardeşlerimizi, ailece, çoluk çocuklarıyla, eşleriyle, kız arkadaşlarıyla, STADI KARNAVAL YERİNE ÇEVİRMEYE bekliyoruz.

Bu konuda hassasiyet ve ilgi gösteren RECEP YÜKSEL kardeşimizide tebrik ve takdir ediyor, yine 6 yıl önce olduğu YİĞİDOLARIN gazete sayfalarına taşan fotograflarını göreceğimize inanıyorum.

Sizler umuyorum ki, şeytanın bacağını ayıracağımız, bu ilk galibiyete tanıklık edeceksiniz. Şİmdiden teşekkür ediyoruz, YİĞİDOLARI herkese gösterin kardeşlerim.

AYK

Osman Yavuz 22.09.2009 10:46

tabiki gelceez recep abi iyi günde kötü günde biz hep sivassporumuzun yanındayız o stadı dolduralım düşmanlar çatlasın görsünler sivasın büyüglüğünü

ready 22.09.2009 10:52

[B]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğinin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz başarılar[/B]

Turan 59 22.09.2009 11:24

Biz sadece SİVASSPOR'u seviyoruz.

3mC 22.09.2009 11:30

bende esenyurttan geleceğim inş. alacağız bu maçı ..

yener_sahin 22.09.2009 12:01

şu istanbulu bilenler bana bir yol tarif etsin,bursadan gelecem.nerede inmem lazım

58_sivas_1987 22.09.2009 12:09

[QUOTE=yener_sahin;564795]şu istanbulu bilenler bana bir yol tarif etsin,bursadan gelecem.nerede inmem lazım[/QUOTE]

kardeş istanbul esenler otogarında iniceksin otogarda metro var metroya bin topkapıda in orada olimpiyat stadının oraadan geçen minübüsler var ancak böyle gidebilirsin maça

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22.