![]() |
Cevap: ASİB SİVASLILAR GECESİNE DAVET
Sevgili yiğidolar lige kötü başlayan takımımız biz hemşehrilerimizi üzmüş olabilir ama biz ümidimizi yitirmedik inşallah ibb yenerek yükselişe geçmeyi bütün kalbimiz ile istiyoruz ayrıca bu muhteşem geceyi düzenleyip yiğidoların tanışmasına vesile olanlara teşekkür ederim.
Kırmızı beyazdır rengi arması Büyük takımların kötü rüyası Oyun sitiliyle dünya karması Artık beş büyükte de var Sivasspor |
[B]Tüm Sivas'lı ve Sivasspor'lu hemşerilerimizi iyi eğlenceler.....[/B]
|
Yeniden kaynaşma,tanışma adına güzel bir organizasyon.Katılacak olan hemşehrilerimize şimdiden iyi eğlenceler
|
ya dortmund cok uzak 700km ben fransa strasbourg ta kaliyorum sadece alsace bolgesinde 10.000 e yakin sivasli hane var. neden hep almanyada oluyor? almanya yavru vatan geriye kalan gavur eller mi oluyor?!
bir de buralarda duzenlzyelim. |
Insallah gecede herkesi bekliyoruz almanyada ve avrupada yasayan hemserilerimizin yogun katilimiyla sivasimiza yakisir bir sekilde gecemizi yapacagiz ayrica cok zengin bir kadronunda olmasi geceye ayri bir güzellik verecek bütün sivaslilari bekliyoruz gecemize
Bu gece icin uzak kelimesini yada imkanim olsa kelimesini kabul etmiyor ve hepinizi canigönülden davet ediyoruz.Bu gece SIVASLIYIM diyen herkesin gecesi |
Butur Geceler Cok Guzel Oluyor insan Bir Sekilde Memleket Ozlemini Gideriyor Gelen Herkes Sivasli Olunca Anlat Anlatabildigince Koyunden Sehrinen Bahset Ne Guzel insallah katilim Cok Olur
|
[B]Hemserilerimizin tanismasi kaynasmasi icin her sene gibi güzel bir firsat
her zaman ki gibi güzel ve eglenceli gececeginden eminim katilimin cok olmasini dilerim bana uzak oldugundan malesef katilamiyacagim :( gidenlere bol eglenceler[/B] |
[B] bu gibi organizasyonlar tabiki güzel olur birlik ve bereaberliğin en güzel örneklerinden bitanesi ben bu çalışmada emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum
katılacak tüm kardeşlerimizede şimdiden ayrıca teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum [/B] |
geceye katılan herkese iyi eğlenceler
|
KATILACAK HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ EYLENCELER YİĞİDOLAR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:35. |