![]() |
Cevap: KARŞILAMAYA DAVET
gelecek arkadaşlar isimlerini yazarlarsa sevinirim hep destek tam destek
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
istanbul dünya ticarette çalışıyorum.havalanının yanında ama o saatlerde etilerde olacağım.toplantımız iptal olursa bende gelirim inşaallah.
|
BİLETİX BİLET FİYATLARINI 20 LİRA OLARAK AÇIKLADI İNŞALLAH ORADAYIZ...ŞAMPİYON SİVAS
|
BİLETLER 20 LİRA ŞAMPİYON SİVAS
|
İstanbul B.B.S - Sivasspor
tarih : 26.09.2009 20:00:00 mekan : Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet fiyatları BATI NUMARALI (İSTANBUL B.B.S TARAFI): 20,00 TL DOĞU KAPALI TRİBÜN (SİVASSPOR TARAFI): 20,00 TL |
inş. orda olacağım... bu yola baş koyduk dönüşü yok !!!
|
abi ben çalışıom izin alabilirsem gelicem BENDE SAZ EKİBİNDENİM HERZAMAN HERDAYİM mesajıda vermıssın abi teşekkürler gelemessem maçta allahın izniyle görüşürüz...
|
2.ligde bi ibb maçında 40 bin kişi gelmiştı aynı onun gibi seyirci gelsin lütfen istanbullu yigidolar destek verin takıma
|
[B][COLOR="DarkRed"]Cuma günü 13:00 da İstanbul Atatürk havaalanına gelecek olan YİĞİDOLARI Karşılamaya gidiyoruz dün başarılada nasıl karşıldıysak bugünde aynı şekilde Recep YÜKSEL ve SAZ EKİBİ Olarak biz ordayız gelecek olan herkezi bekleriz[/COLOR] [/B]
[B] [COLOR="DarkGreen"][U]BİZ SEVDİKMİ CANDAN SEVERİZ KÖTÜ GÜNDE BİLE DESTEK VERİRİZ[/U][/COLOR][/B] [COLOR="Indigo"][B]NOT : FOTORAF MAKİNALARINI GETİRMEYİ UNUTMAYIN?[/B][/COLOR] EVET BAKALIM KİM İYİ GÜN KİM KÖTÜ GÜN DOSTU ATATÜRK HAVAALANINDA BELLİ OLACAK |
recep abi ben seni sabah arıycam beni unutma bende gelcem
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06. |