SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uygun: 'Eski günlere gideceğiz' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27340)

Turan 59 26.09.2009 22:55

Cevap: Uygun: 'Eski günlere gideceğiz'

Ben tekrar söylüyorum,eğer Bülent UYGUN antrenörse; ben de futbolun Profesörüyüm.Bülent efendi bu lafım sana yeter artık istifa et de senden kurtulalım.

# Kamanan 26.09.2009 22:58

[QUOTE=Turan 59;566498]Ben tekrar söylüyorum,eğer Bülent UYGUN antrenörse; ben de futbolun Profesörüyüm.Bülent efendi bu lafım sana yeter artık istifa et de senden kurtulalım.[/QUOTE]

bakın lütfen böyle yorumlar yapmayın hocamız hakkında. kendisi uefanın en iyi gelişim gösteren hocaları arasında gösteriliyor lütfen yorumlarımıza dikkat edelim
bence oturup sivasspor için neler yapmalıyız bunu konuşalım
ben maçtan geliyorum top bizi sefmedi iyi oynadık ama kazanamadık
bi gol atsak maç farka giderdi
ve hakeme söylenicek çok şey var
********ler bu sezon zor kazanırız böyle hakemler varken
bu akşam gördümki hakemleride yenmemiz lazım
emek hırsızları:mad::mad::mad:

yigido_mami_58 26.09.2009 22:58

ben bugun mactaydım ve maca gıdısım bıraz zordu çünkü 3 aydır calışmıyorum ve sivasımın yanında olayım dedım ve telefonumu sattım ama feda olsun sıvasıma bulet hocaya kızmayın arkadaslar oyuncularda ruh yok ve hakem hataları nı cok barız gordum sıvasın üstüne oynanıyor bu oyuna sız ve bızde katılayalım

58ÖREN58 26.09.2009 23:00

millet cag atlamıs bızım hoca halen uykuda uyu babam uyu nedıyeyım sana bılmıyorumkı ney ha buldum hemen ıstıfa et yerıne kım gelecek dıyen arkadaslarada cevap sayın ERSUN YANAL YETERLIMI BULENT HOCADAN BIZE ARTIK HAYIR YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

apache22 26.09.2009 23:01

eski günlerde bu futbolcular yoktu,,onlar eskiyi bilmezlerki dönsünler.. erman kılıçın eskisi ist belediye idi geçen yıl,uğur antalya,agbetu kocaeli,ersen huelva,ibrahim ve kadir hacettepe,mbemba zaten 2.ligden geldi bu adamların takımları ya ligden düşmüş yada son anda sıyırmışlar,,sen bu kadroyu kurduğunda antep ten,bursa dan,eskişehir den,gençlerbirliğinden,ankaragücünden iyi olduğunu düşünüyomuydun..

H_Turan 26.09.2009 23:01

Doğru eski günlere gidiyoruz 2 senede önce düşmemek için oynamıştı kendisi gelmemişti o zaman ondan daha kötüye götürdü.

# Kamanan 26.09.2009 23:02

[QUOTE=yigido_mami_58;566505]ben bugun mactaydım ve maca gıdısım bıraz zordu çünkü 3 aydır calışmıyorum ve sivasımın yanında olayım dedım ve telefonumu sattım ama feda olsun sıvasıma bulet hocaya kızmayın arkadaslar oyuncularda ruh yok ve hakem hataları nı cok barız gordum sıvasın üstüne oynanıyor bu oyuna sız ve bızde katılayalım[/QUOTE]

allah senden razı olsun abi
bende maçtaydım ve maç bizim hakkımızdı
hakemler ******** üzerimize oynuyorlar
ibbli futbolcuların sertliklerine göz yumuyorlar ama bizim futblcular dkundmu faul

velibircan 26.09.2009 23:02

[B]Allah Aşkına Hocam 7 Haftada 1 Puan hangi Eski Günlerden Bahsediyoruz...İnatla Ersen'i Oynattınız Kamananı Bir hiç Uğruna Bitirdiniz Tabi ki Sizin Suçunuz...HAftadır Sabrettim Birşey Yazmayayım Dedim Ama Bizimde sağduyumuz bir yere kadar hocam....[/B]

adres58 26.09.2009 23:04

[B]Çare istifa değil ama bu takımda Bülent Uygunspor da değil. Geçen seneden beridir dilimde tüy bitti sivri konuşma birgün gelir harman olur dedim veya dedik. Yazık oluyor takımımız günden güne eriyor. Canımız yanıyor hoca canımız... [/B]

Turan 59 26.09.2009 23:05

Bülent efendi hatayı kabul etmekte bir erdemliliktir.Lütfen istifa et.Yönetim uyuyor mu ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39.