SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Diyarbakır ligden çekiliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27362)

effenberg 28.09.2009 12:22

Cevap: Diyarbakır ligden çekiliyor

[QUOTE=kerem_inci;567260][FONT="Comic Sans MS"][B]YAKIŞMADI ONLARDA T.C. VATANDAŞI NEDEMEK PKK DIŞARI BİZ EL ELEVERMEMİZ GEREKİRKEN DÜŞMAN OLUYORUZ GERÇEK DÜŞMAN O TEZEHÜRATI YAPANLARDI ŞİDDETLE KINIYORUZ...[/B][/FONT][/QUOTE]

Kisa ve Net bir Analiz..

Gercekten Bursa gibi bir sehir halkina hic yakismadi yapilanlar..

Artik pkk ile Kürt kardeslerimizi ayirmak lazim bizler her Kürt Vatandaslarimizi pkk görürsek pkk in ekmegine yag sürmüs oluruz..

kasko 28.09.2009 12:46

Bursaspor taraftarı iyi yapmamış."Bende o türk bayrağı altında yaşamaktan gurur duyuyorum" diyen insanlara bölücü dersek asıl bölücülüğü bizler yapmış oluruz.Sap ile samanı karıştırmayalım.Diyarbakır'da pkk lılar olduğu kadar vatanına bağlı kürt kardeşlerimiz de var.Böyle yaparak olayları daha kötü noktaya getirmeyelim.Bursasporlu kardeşlerimizi sağduyuya davet ediyorum...

57 Mehmet 28.09.2009 13:01

[QUOTE=effenberg;567274]Kisa ve Net bir Analiz..

Gercekten Bursa gibi bir sehir halkina hic yakismadi yapilanlar..

Artik pkk ile Kürt kardeslerimizi ayirmak lazim bizler her Kürt Vatandaslarimizi pkk görürsek pkk in ekmegine yag sürmüs oluruz..[/QUOTE]

bu dediklerine aynen katiliyorum bursa taraftarina yakismamis ama resimdeki hocanin üstüne cekilen kirmizi cizgide sivasspor taraftarina yakismaz

oNuR 28.09.2009 13:08

Bursaspor taraftarının yaptığı pek hoş sayılacak türden değil.Ancak Diyarbakır başkanınında şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım..

İzmirde Karşıyaka-Diyarbakır maçına gitmiştim.Misafir taraftarına ayrılan balkon tribününde istiklal marşı ıslıklanmış maçın ilerleyen dakikalarında da malum renklerde bez açılmıştı.Yani insanın birazda kendisine bakması lazım.

okyay58 28.09.2009 13:27

Bursaspor taraftarını tebrik ediyor ve can-ı gönülden destekliyorum. Temiz bir lig için Diyarbakır kümeye!
İç sahada ki her maçlarında deplasman taraftarına saldırırlar ,deplasman maçlarında koltuk kırarlar ,taraftarı tahrik ederler vs. vs.
Başkan en iyisini yapmış, diyar kümeye!!!

sivaslitaner58 28.09.2009 13:28

vay be bakalim bu nasil sonuclancak

oktay69 28.09.2009 13:29

Bu konuda bende köşe yazımda yazdım,biz daha spor ile siyaseti ayıramıyoruz sevgili dostlar.
Rengi ne olursa olsun emeğe saygıyı bilmiyoruz burada bursa taraftarını yadırgıyor ve kınıyorum.

Ensar 28.09.2009 14:41

[QUOTE=Kizilirmak58;567259]D.BAKIRDA BU ÜLKENİN TÜRK FUTBOL FEDERASYONUN TAKIMI . AYIP ETMİŞLER BURASSPORLULAR. ÇETİN BAŞKAN SENİ TEBRİK EDİYORUM YÜREKLİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI . D.BAKIR SPORA DESTEK OLALIM.[/QUOTE]

Mehmet dogru yazmisin bende aynen sana katiliyorum burda her taraftar istedigini yapsa sahalarda futbolun güzelligi kayip olur cirkinligi cikar futbolo futbol gözüyle bakilmali .Bursali Taraftara destek olmayalim böylesi konularda hata yapan cezasini bulur arkadaslar egerki Diyarbakirda hata yaptiysa onlarda cezasiz kalmaz bunlar onlarin sorunu biz Sivasspor Taraftari olarak olayin disinda kalalim benim düsüncem farkli düsünen olabilir ama bizde oraya gidecegiz mac icin bir yanlisa bir yanlisda biz yapmayalim

gurbetim58 28.09.2009 14:48

Bursa Spor taraftarlarının idda ettiği gibi diyarbakır spor taraftarları istiklal marşımızı ışlıklamışlar ve Barzani posterleri açılmış.
diyarbakırlı taraftarlarını istiklal marşımıza saygıya Davet Ediyorum

:mad::mad::mad::mad:.......... pkk yandaslari

noname87 28.09.2009 15:01

Bursalılar İyi yapmışlar böylelerini istediği amerikanın kucağını oturmak yakında oturacaklar zaten:mad::mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22.