SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Patlarsa Lig Sarsılır ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27390)

babayigido 30.09.2009 10:11

Cevap: Yiğido Patlarsa Lig Sarsılır !

ya ersen sen ve yasin oynamasa takım belki patlıyacakta sizin sayenizde bitürlü patlıyamıyoruz.

Besyo_cu 30.09.2009 10:38

[B]Ben Ersen'e güveniyorum üzerinde büyük şansızlık var bir gol atarsa ve takımda kazanırsa buna inanıyorum ki bizi tutamazlar. Bu takımda iş var sadece herkes işini yapsın yeter.

Ersenin taraftar hakkında söylediklerine katılmamak elde değil. Ne olursa olsun Stadyumdayız...[/B]

Metal Gear 30.09.2009 10:50

Son 3 maçtır nerdeyse 30 tane net pozisyon ve atılan gol sayısı sadece 1.Bu takımın forveti sensin Ersen.Bu hafta patlamazsanız biz patlarız merak etme!

mucahitbaba58 30.09.2009 11:01

isyan eden kalbimizi biraz olsun duy yeter

hiko58 30.09.2009 11:07

SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ ADAM GİBİ ADAM BAŞKA TARAFTAR YOK. BAŞKA BİR TAKIM OLSA BAŞKA İLDE OLSA SİZİ GÖRDÜKLERİ HER YERDE MEYDAN DAYAĞI ÇEKERLERDİ. OYSA BİZ HALA SİZLERE SAYGI DUYUYORUZ VE BEKLİYORUZ. HALBUKİ DİĞER ŞEHİRLERDE OLDUĞU GİBİ YAPIP 7. HAFTA SONUNDA HOCANIZDAN FUTBOLCUSUNA KADAR BİR MEYDAN DAYAĞI HAKETMİŞTİNİZ AMA BİZİM EFENDİLİĞİMİZE VERİN. YİNEDE SABIRLA BEKLİYORUZ. BAKALIM NOLACAK.

oNuR 30.09.2009 11:30

Ersen,Antalya maçında ya sizin ya da bizim patlamamız kaçınılmaz.Umarım patlayan taraf siz olursunuz.

ready 30.09.2009 11:32

[B]yaa abi bi defol git senden bi halt olmaz [/B]

konartr58 30.09.2009 11:49

ÖNCE TARAFTARA
bu takım bizim adımızı taşıyor.her şeye rağmen her zaman her yerde Sivaslı olduğumuzu ve bu takımın bizim olduğunu unutmayalım.sivas dün başarmışsa bugünde başaracak güçtedir.
ERSAN MARTİNE
evet sivaslı başka birile göre sabırlı çıktı.sizi sevmesinden ve inanmasındandır.Size çok iş düşüyor sayın ersan martin.tecrübenizle bu takımın yeniden yükselişe geçmesinde etkin güçlerden biri olduğunuzu unutmayınız.

tamer_hasturk58 30.09.2009 12:03

herkes kendi kendine patliyo . ama zarari kendine oluyo ,yani sivasa oluyo sivaspor patlama deyil cikis yapacak ama sansizliklar bizi birakmiyo m,yildiz onur sezer ve daha nekadar ,sakatlarimiz var bilmiyom ama allahin izninen duzelecekler .onlar benim gozumde yeni transfer gibi gorunuyo ama tek bu vutbolcularinan olmuyo forum dusuklu yasiyan vutbolcu arkadaslarinda kendine geklmesi lazim .insallah o zaman sivas oyle patlama yapacaki ligi yakacak allahin iznine ben guveniyom ve inaniyom ,ne yaparlarsa yapsinlar arkasindayim cunku herkes bir takimim tuta bilir ama herkes sivasli olmaz sivas bizim kimsenin deyil oo yuzden sayip cikip destekliyelim taraftar olarak herkes allah emanet olsun sivasta hocaya emnet tamer holland

oquzh4n58 30.09.2009 12:07

bos kaleye Gol atamıyorsun kardesım ne ayak ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49.