![]() |
Cevap: Kabul Etmiyoruz!
[B]BÜLENT UYGUN GİTTTTTTTTTTMMMMMMMESSSSSSSSİİİİİİİNNNNNNN[/B]
|
Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
Bülent hocam yanlız bırakma ne olur bizi
|
Arkadaşlar gitmeyi kafasına koymuş ve takımdan soğumuşsa zaten bu saatten sonra kalsada yararı olmaz.
Bu şekilde gitmesi tabiki hoş değil ama bu sonu birazda kendisi hazırladı. Gereksiz demeçler vermese ve sadece işine konsantre olsaydı geçen sene tarihe geçecekti ama eline geçen fırsatları malesef iyi değerlendiremedi. Hem kendisine hemde takımına yazık etti. Verdiği demeçler ve geçen seneki konuşmalardan sonra zaten çok yıpranmıştı. Hem dinlenmeye hemde biraz değişikliğe ihtiyacı var. Bi sene dinlenip yeni bir başlangış yaparsa çok daha başarılı olacaktır. inşallah yaptığı yanlışlar onun için öğretici olmuştur. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Bülent Hoca başarılı olsa, Lig Şampiyonu olsa yada Uefa'da final oynatsaydıda gidecekti. gitmesi kaçınılmazdı zaten. tabi bu şekilde gitmesi üzücü ama bu birgün mutlaka olacaktı. Bundan sonra görev yönetime düşüyor. İyi olup olmadıklarını ve zor gündede başarılı olup olamayacaklarını göstermelerinin tam zamanı. Bu süreçte bizde anlayacağız, geçen senki başarıda yönetim katkısı ne kadardı gerçekte bu işi iyi yapabiliyorlarmı yapamıyorlarmı. |
gürün devlet hastanesi acil servisi gürün/ sivas
kınalarınızı bekliyorum :))))) |
[B]HOCAM GITME LÜTFEN SIVASSPORUN SANA IHTIYACI VAR; LÜTFEN ISTIFANI GERI AL BÜYÜKLÜK SENDE KALSIN, ISTIFA DIYEN TOP TARAFTARLARDIR ONLAR ZAMANLA SUSARLAR YETERKI DEVAM YENELIM,,![/B]
|
Gitsin diye son 3 haftadır, İSTİFA ! Naraları atanlarda, Müsait yerlerine KINA YAKSINLAR !!
Vesselam.:mad: |
hayır hayır kabul etmesin yönetim bu istifayı. yoksa çok pis küfrederim :)
|
yönetim geri çevirir istifayı diye düşünüyorum. sonuçta başkanla hocanın bi dostlugu var, daha samimi bi konuşmayla istifa geri çevrilebilir
|
SIDDETLE KALMASINI ISTIYORUM HERKES ÜZERINE DÜSENI YAPMALI HOCAMIZI IKNA ETMELI GITME HOCAM SANA YAKISMAZ YARI YOLDA BIRAKMAK
|
BAŞKA BÜLENT HOCAYI BIRAKMAZ RAHAT OLUN. BANA KALIRSA KALACAK,güven tazelemek için istifa ettıgını dusunuyorum.(aziz yıldırımda cok bıraktı zamanında ama kaldı)hatta ve hatta takımı aşka getirmek için bile yapmış olabilir hoca,tabi bunlar varsayım hepbırlıkte görecegız,gidiyorsa yolu açık olsun.. hersey ıcın tesekkurler..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |