SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim İstifayı Kabul Etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27433)

GuVeN 04.10.2009 19:31

Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

allah yolunu acık etsın. koca sivasspor bir kısıye endekslı degıldır,panık yapmayalım arkadaslar yonetımımız gerekenı yapacaktır. panık havasına gırmek bence anlamsız..

mühendisburak58 04.10.2009 19:35

nasıl bırakırsınız ya adamı ikna etmek için bile uğraşmadınız.şimdi trabzon beşiktaş bülent hoca için can atıyor.yazık size yönetim çok yazık.nbasıl bırakırsınız ya.

subasi29 04.10.2009 19:36

insan Uzuluyor ister istemez Bosuna Dememisler Gelen Gideni Aratir Diye...Ayrilik Gercekten Cok Zor ismi Gibi...

yigido_sampiyon 04.10.2009 19:36

[QUOTE=GuVeN;569719]allah yolunu acık etsın. koca sivasspor bir kısıye endekslı degıldır,panık yapmayalım arkadaslar yonetımımız gerekenı yapacaktır. panık havasına gırmek bence anlamsız..[/QUOTE]

[B]güven önemli olan bülent hocanın istifa etmesi değil...tabiki burda önemli olan sivasspordur...

ancak bize bu kadar başarıları yaşatan teknikadamla bu şekilde ayrılmamalıydık...taraftar bile demek istemiyorum, stadda "bülent istifa" diye bağıranlar şimdi düşünsünler!!![/B]

sofularlı34 04.10.2009 19:36

İşte gidiyorum,
Kalmadı söyleyecek son bir sözüm.
Dediğiniz gibi olsun be!
Dediğiniz gibi olsun gözüm!

İşte gidiyorum,
Tükenmişti inancım, bu nankör hayata dair.
Belki benim için birkaç mısra döktürür
bilinmeyen bir şair

sevda58 04.10.2009 19:40

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hocam hersey icin tesekkur ederim bir sivassporlu taraftar olarak, bize verdigin hizmetleri unutmayacagiz, senin yerin bizde cok baska hocam, gittigin baska takimda insallah cok cok basarili olursun, ve senin gitmeni isteyip sana kufur edenleri utandirirsin...[/B][/FONT][/COLOR]

ayhandemir58 04.10.2009 19:41

Teşekkürler Bülent hocam,tebrikler aldığın karar için.
Bazılarına ders niteliğindeki bu karar,senin adına ve Sivassporumuz adına hayırlı olur inşaallah.Çok az insan başarıyı sahiplendiği gibi başarısızlığı(?)da sahiplenemez.Ama sen bu erdemi gösterdin,o nedenle kararın için tebrik ettim.
Bundan sonra söz,efsane olma yolunda emin adımlarla ilerleyen büyük başakan Mecnun Beyde.Başkanımız SS'umuz için eldeki olanaklar ölçüsünde en iyisini yapacaktır.Allah kolaylık versin başkan,yolun açık olsun Bülent hoca.

yigido yakup 04.10.2009 19:41

bülent hoca sivas icin bir masaldi oda bitti.allah yardimcisi olsun yolu acik olsun ama unutmasinki ne biz onun gibi hoca bulabiliiriz nede o sivasspor bir kulup.maddi anlamda kesinlikle bulabilir ama 7 sene calisabilewcegi kendi alacagi ücreti bile kendi belirleyecegi hicbir kulubu bulamaz.

SerkanToptas 04.10.2009 19:45

bu kabul edilemez bir karar.lütfen bişeyler yapılmalı...

Pusu* 04.10.2009 19:51

alın işte takımın şimdi denizlispor,kasımpaşaspor gibi takımlarla bi farkı kalmaz paso teknik direktör deyişirler , kendini bilmeyen taraftarlara sölüyorm o mevcut kadroyla şuanda şampiyonluga oynamalarınımı bekliolardı alın lan işte adam ayrıldı mutlu oldunuz mu ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23.