SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27448)

karakocyakup58 05.10.2009 01:19

Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA

bir sivasspor taraftarı olarak bülent hocanın sitesinde meil olarak gitmemesini önerdim siz artık sivasspor klasisiniz deddim sizde düşüncelerinizi linkten iletin

[url]http://www.bulentuygun.com.tr/Iletisim.aspx[/url]

58isa58 05.10.2009 01:21

ben attım gardaş oraya ama furkanın dediği gibi gerçekten yapılacaksa somut birşeyler ve güzel bir organizasyon olmalı...:confused:

gül5858 05.10.2009 01:25

[B]BU SAAT'TEN SONRA GERİYE DEĞİL İLERİ BAKMAK GEREKİYOR
BÜLENT BEYİN GİTMESİ TARAFTARI DEĞİLDİM SENE SONUNA KADAR
''BU SADECE SİVASSPOR CAMİYASININDA BAŞINA GELMEDİ HER CAMİYADA OLAN OLAYLAR VE BUNLARDA NORMALDİR BİZLERE DÜŞEN SİVASSPOR VE YÖNETİMİ BU SIKINTILI DÖNEMDE DESTEK OLMAK
[/B]

58isa58 05.10.2009 01:30

Yanlış düşünüyorsun arkadaşım eğer bu düşünceye sahipsen bilki seni de şuan bu düşüncene bu şekilde profosyenel bir şekilde yorum yapmaya iten bu konuma getiren de bülent hocadır. Hani dediklerine bişey demiyorum.Ama umut var hala...
Zamanında urfa balıklı göl de peygamberleri yaNınca hayvanların hepsi ormanlara kaçıyormuş ama karınca öyle bir çaba öyle bir gayretle küçücük bünyesiyle su taşıyormuş ki bunu gören diğer hayvanlar ya sende kaçsana zaten senin götürdüğün bu suyla da o yangın sönmez demişler... KARINCA İSE BEN YİNE GÖTÜREYİMDE ELİMDEN GELENİ YAPAYIM DEMİŞ
YANİ ARKADAŞIM UMUT AZ DA OLSA VAR:)

karen 05.10.2009 01:57

öncelikle sunu söleyim bülen uygun istifa etsin diyenler vardi bikac hafta önce bende yazdimci bülent hoca istifa etse nolacak.sivasspor barcelonanin veya chelsea nin hocasinimi getirecek diye yazmismistim.türkiyede bülent uygun kaliteli hocalardan birisiydi ama sivas onu kaybetti.ne cabuk unutunuz iki sezon üst üste yaptigi basarilari,yaziklar olsun,sanmayinki gelecek hoca bülent uygundan iyi bi hoca olacak,istifasini isteyenler yaksinlar bi taraflarina kina,erdiler muratlarina

kocakss58 05.10.2009 11:15

hayırlı uğurlu olsun.sonu belli olan birşeydı bu...kaç tane yazar yazmıştı,bundan sonra sivasa birşey veremez.en iyisi ayrılması diye.hemde bunu yaz döneminde yazdılar,konuştular...

Medusa 05.10.2009 11:23

Neden olmasın arkadaşlar? Taraftarı organize edip birşeyler yapabilirsiniz...Mesela Yiğidogençlik diye bi grup var onlar başlasın diğer gruplarıda toplasınlar...Bir ilki yapında herkes görsün Sivas'ın Teknikdirektörüne sahip çıktığını..Diğerleri gibi olmadığınızı gösterin!

Yadigar Barcin 05.10.2009 11:42

Saolsun büyük hizmetlerde bulundu Hoca, Sivasi ve Sivassporu Dünyada bir marka haline getirdi, Sivassporumuzun adini kimse bilmezken, simdi Dünya Kulüplerinde bilmeyen kalmadi..
Bu Istifasinin altinda baska seyler yatiyor, bizim elestrilerimizle ve yorumlarimizla alakasi yok gidisinin, Insallah Sivassporumuz icin hayirli olur, ama su bir gercekki, gelecek hocadan fazla beklemeyelim, bir Bülent Uygun karakterinde ve onun kadar hizmet edecek Insan bulamayiz!!!
Dedigim gibi bu gidisin altinda bilmedigimiz cok seyler yatiyor, bana göre Takimimiza bir günah Kecisi lazimdi, oda Bülent Uygun secildi, Yolu acik olsun, basarilarinin devamini diliyorum..

hanedan58 05.10.2009 11:54

[QUOTE=mdeniz58;570025][B]HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
EĞER BÜLENT UYGUN'UN GİTME ZAMANI GELMİŞSE GİTMELİDİR.
VE O AN BU ANDIR.....
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN....
BÜLENT UYGUN ELİNDEKİ GÜZEL BİR TAKIMLA BAŞARILI İŞLER YAPMIŞ FAKAT O KADRO BOZULUNCA LİG'İN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BİR TAKIMI KURTARAMAMIŞTIR.....
YANİ KRİZ DURUMUNU YÖNETEMEMİŞTİR.
BUNDAN SONRA NE SİVASSPOR'A NEDE KENDİSİNE BİR FAYDASI OLACAKTIR.
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN[/B][/QUOTE]
[B][I]
profesyonel arkadşım profesyonel bir hoca alsana bülentin yerine aday isimlere baktın mı sivasspor bu isimlerle dağılır be bülent hocada bir inanmışlık vardı bir amaç bir kazanılan başarı vardı en azından bu yıl orta sıralarda bitirmek için elinden geleni yapacaktı yazık oldu en azından hocayı liğ bitene kadar tutup sonra göndermeleri lazımdı buda yönetimin bir hatası oyuncular yeni dedik 6 hafta puan alamadık bi 6 haftada hoca yeni deriz puan alamayız seneye bank asya (bu olmaz inşallah) ama biraz politik olmak lazı takımımızı yükseltmek için elimizden geleni yapacagımız yerde biz oyuncu yuhladık haca istifaları istedik medyanın gazına gelip takımı batırmaya [/I][/B]uğraştık elbirliği ile hepimizin elin sağlık

sadettin58 05.10.2009 12:31

BÜLENT HOCAMIZI TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEKTEN GURUR DUYUYORUZ..
HOCAMIZI BİR KAÇ BASININ BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZE YEDİRMEYİZ..
HOCAM BİZE YAŞATMIŞ OLDUĞUN SEVİNÇLERDEN GURRUDAN BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERLE BULUŞTURDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER
HAKKIMIZ GECTİ İSEK SANA HELAL OLSUN SENİN BİZE HAKKIN GEÇTİ İSE HELAL ET...
SEN BİZİM HER ZAMAN BÜLENT HOCAMIZ OLACAKSIN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:35.