![]() |
Cevap: Sivasspor'da Hoca Öyküsü
[QUOTE=burakkova;571779]güvenç kurtar, samet aybaba, yılmaz vural, bıktık bunlardan artık ya.. bunlardan biri gelse çok üzülecektim.. farklı bir isim çok iyi oldu bence..[/QUOTE]
bu adamların hangisi bişi başarmış merak ediyorum. Çok güzel tespitte bulunmuşsun Burak kardeşim. Bu adamlardan biri gelseydi kesinlikle küme düşerdik derdim ama Muhsin hocayı tanımıyoruz bekleyip görcez |
hoca baya basarılı helal olsun sir alex fergusonla oturuyor umarım bu bızı mahcup etmez
inşallah cıkısa gecer |
en buyuk korkum tkaımın basına yılmaz vural hıkmet karaman guvenc kurtar gıbı bnzerı hocaların gelmesıydı...her ne kadar kısılık olarak cok ıyı olsalarda genelde anadolu takımlarının kume dusmemesı ıcın butun sezon her mac 1puan ıcın maclara cıkan mantelıteye sahıpler...gercı sımdı gelen hoca da zamanında yılmaz hocanın yardımcılını yapmıs ama bulent hoca gelınce de on yargılı konusmusdum ınsallah yıne oyle olur da takım bulent hocann aldıgı gıbı 0 dan en ustlere dogru tırmanır...
bu arada resımdekı ferguson...afrıkada hocamızın eskı kaizer chiefs takımıyla manchester unt. takımı arasındakı bır dostluk macının dan estantane...macı 4 0 kaybetmısler özet goruntusu [url]http://www.takil.net/video/kaizer_chiefs_0__4_manchester_united_tvRwhvifcFf0E.htm[/url] |
güvenç kurtar samet aybaba adamların gezmedikleri batırmadıkları takımmı var bunların artık bu saatten sonra futbola verecekleri bi şey yok işi paraya ticarete bozmuz bu adamlar boşversene ne hocası
|
Bence bu haberin yalan olma olasılığı çok yüksek.. Gerçi doğru olsa da olmasa da değişen birşey yok,teknik direktör seçimi konusunda en doğru karar verildi çünkü diğer teknik direktör havuzundaki hocalarla bir arpa boyu ilerleyemezdik ...Yeni teknik direktörümüz camiamıza hayırlı olsun,inşallah bizlere güzel başarılar yaşatır ...
|
guvenc kurtar kim yaww :D valla nasip iste bakin farkimiz gosterdik flas bir isim oldugunu dusunuyorum ben simdiden tedirginim ki elimizden hemen alirlar diye cunki basarili olacagina %90 eminim goreceksiniz bu adamla bizim buyuklugumuz ikiye katlayacak ve super oyuncularimiz olacak [U]dususumuz kotu oldu ama donusumuz muhtesem olacak kimse suphe etmesin [/U]
[B]sivasspor fark yaratir!![/B] |
guvenc kurtar bizde napacak? cok sukur gelmedi
|
bendemi yanlış görüyorum muhsinin yanındaki
sir alex ferguson mu |
öncelikle evet muhsin hoca sir alex fergusonla yan yana oturuyor.hocalara gelince de ne sameti ne aybabası ne güvençi ne kurtarı arkadaşlar.bunlardan biri bize gelse idi çok üzülürdüm.Türkiye'den sadece ersun hoca olabilirdi.yine en güzelini getirdik bence inşallah başarılı olur ertuğral hoca.ayrıca samet de sanki çok büyük bir hoca da parayı beğenmiyormuş..))
|
kapali bir kutu ne yorum yapilabilirki ne adini ne sanini duyduk simdiye kadar muhsin diye bir sporcu bile hatirlamiyorum insallah beklenene cevap verecek kapasitededir bulent uygun takima kendi kapasitesinin en iyisini verdi gelebilecegi nokta burasiydi cok dogru karar vermis egitime devam etme karari almakla eger muhsin hoca nin bilgi ve yetenekleri bulent hocadan kat kat fazla degilse bir is yapamaz bunuda zamanla sabir edip gorecegiz cunku hicbir bilgim yok kendisi hakkinda
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |