![]() |
Cevap: MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ KİM OLMALI??
Ertuğrul hoca da bizim Bülent hoca da çabuk harcanır bence...bizim ülkenin öyle medya patronları var ki bu tür karakterli insanları çabuk harcatırlar o yüzden ben ikisinin de olmasını istemem şahsen ...
|
[B]Bence 4 kişide değil.
Bülent uygun hiç olamaz okadarda değil yani çok büyüttünüz siz bu hocayı[/B] |
Yabancı gelecekse Hiddink veya Lucescu,yerli geleceksede Ertuğrul Sağlam..
|
[B][B]neden türkiye de hep milli takımlarda türk antranörü çalışıyor başka ülkelerde çogunlukla yabancı teknik adamlar çalışıyor [/B] aşalım bazı düşünceleri[/B]
|
Bülent uygun Derım Baska Bısey Demem Yanınada yardmcı Hakan Sukur Yakısır Ama Tff Yabancı hoca Getırcek Cok kalıteLı hoca Haber DogruySa Hiddink gelcek
|
hoca fenerli veya 4 büyük dediklerinden olmasın da yeter bülent hoca devamlı feneri savundu sivasspor şampiyon olacak ken bile fenerin olmasını istiyorum dedi...........
|
bülent uygun baskasi degil .....
|
ligimizi iyi tanıyan hoca olmalı yabancı hoca olursa en az bir yılımız hocanın var olan oyuncualrı analiz etmesi ile geçer, yerli olursada güvenç kurtar eya bülent hoca olmalı diyorum ama o koltuk makam, tek başınayönetilmiyorr arkadaşlar, yanii bu hocalarda gelse gizliden görünmezden birileri yine onları kumanda edecekdir.
|
Lucesku gelsin Yabancı ama türkiyeyi tanıyor
|
Artık milli takım için macera arama lüksümüz kalmadı. Bu takımı ayağa kaldırabilecek kariyeri ve sistemi tartışılamayacak bir hocaya ihtiyacımız var.
Bülent hoca ve Ertuğrul hoca şuan için milli takımı kladırabilecek kapasite ve deneyime sahip değiller. Çok sağlam bir yabancıya ihtiyacımız var.. Nacizane önerilerim ise: 1.Hiddink (Tam bir turnuva canavarı ) 2.Lucescu 3.Scolari 4.Spaletti |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:26. |