![]() |
Cevap: Üsküdar Anadolu Tutulmuyor
Üsküdar anadoluyu başarılarından dolayı kutluyorum. Artık bir üst lige ordanda bank asyaya çıkmaları için dua ediyorum.
|
helal olsun ınsallah cıkarlar 2 lige
|
başarılar diliyorum.inşallah mutlu sona ulaşırlar.
|
DEMİRÇELİKDİVRİĞİ yöneticileri bu haberi okumuşlardır umarım. keşke onlarad sivassın desteğini kabul etselerdi. en zaından küme düşmezdi divriği.
|
inşallah çıkarlar 2.lige bize iyi bir takım lazım tecrübesi az olan adamlarımız orda pişer iyi olanlarıda as takıma alır faydalanırız.çok iyi olur.geçen yıl divrigi sporu alsak bu sene düşmemiş olurlardı.şimdi bakalım nasıl çıkacaklar3. lige geçti artık zor çıkarlar artık.
|
bsaarılarnz devamı dılerızz hadı gorelım sızı
|
şmpyn Anadolu Üskudar :D :D :D
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;573102][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.uskudaranadolu.jpg[/IMG]
En yakın rakibi Düzcespor’un 6 puan önünde lider olan Anadolu Üsküdar, son onadığı lig maçında da deplasmanda Gölcükspor’u, 3-0 yendi. İki sezon önce şampiyon olan Paf takımından bir çok oyuncunun forma giydiği Anadolu Üsküdarspor’da hedefin bu sezon TFF 2.ligine çıkmak olduğu belirtildi. Hürdoğan[/QUOTE] inş çıkarız...................... |
allah utandırmasın yolunuz acık olsun siizn adınız sivastır ylunuz acık olsun
|
[B][url]www.uskudar1908.com[/url] internet sitesinden takip edebilirsiniz[/B][QUOTE=SivasSpor.Com;573102][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.uskudaranadolu.jpg[/IMG]
En yakın rakibi Düzcespor’un 6 puan önünde lider olan Anadolu Üsküdar, son onadığı lig maçında da deplasmanda Gölcükspor’u, 3-0 yendi. İki sezon önce şampiyon olan Paf takımından bir çok oyuncunun forma giydiği Anadolu Üsküdarspor’da hedefin bu sezon TFF 2.ligine çıkmak olduğu belirtildi. Hürdoğan[/QUOTE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |