![]() |
Cevap: Başkent'te kazanmak istiyoruz
[url]http://goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2009/10/13/1558865/ertu%C4%9Fral-fabian-mccarthyyi-getirebilir[/url]
|
sivassporumuz umarım bu maçıda alır ve eski günlere yeni hocamızla döneriz
|
Cok zor Valla Genclerbırlıgı Cok ıyı Bır Takım Ama yenmemız Sart ısanlah Kamanan la ıbrahım 2 lısı oynar Ersende ıs yok 10 kısı gıbı oynyor takm
|
karizmatik bir adama benziyor insallah basarili olur
hem kendisi için hemde bizim için |
inşallah gençleri yeneriz ama bu sene daha derli toplu futbol oynuyorlar bizi çok zorlucaklar gibi geliyor bana ama yiğidomun karşısında kim durabilirki 2-0 alırız diyorum
|
çok tehlikeli bi rakiple oynayacagız.kesınlıkle cok zor olacak..
|
kazanacağız,mutlaka galibiyetle döneceğiz inşaallah.
|
Ilk Önce yeni teknik direktörümüze basarilar dilerim,umarim kan degisikligi iyi gelir bize.Ama bence dahada önemlisi bu adam Afrikayi cok iyi biliyor,bütün futbolculari cok iyi taniyor, eger yönetimle uyumlu ve iyi calisma olursa sivasspor Avrupa ya iyi bir pazar olabilir,ama suanda onemli olan sivassporumuzun basari elde etmesi haydi hayirlisi.
|
[B]ilk galibiyeti sivasta gördüm ikinci galibiyeti'de burda göreceğim inşallah ben inanıyor ve güveniyorumki başkentten sivassporumuzu üç puanla yollayacağız zor olacak ama başaracağız [/B]
|
hadi be hocam güldür artık yüzümüzü. eğilen başımızı kaldır alnımız yere baklamasın artık.kimse alay edemesin.efsane döndü artık desin herkes.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52. |