![]() |
Cevap: BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER
Allah'a çok şükür ki sivaslıyım ve yine çok şükür ki sivassporluyum her ne olursa olsun....
|
Bir çok gerçek Sivassporlu kardeşlerimin duygularına tercüman olacağını biliyordum.Ben teşekkür ederim.
|
eline sağlık güzel yazı teşekürler
|
doğuştan sivaslı,sivassporluyum.sonradan olma deyiliz,galibiyetlerle gelen sivassporlu olmadık,olmayız.amatörde de olsa,şampiyon da olsa.her zaman sivassporluyuz...
|
eline saglık yuregine saglık çok güzel yazmışsın
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]ister gazeteler yazmasin, ister ligden dussun, yine herzaman SiVASSPOR!![/B][/FONT][/COLOR]
|
eline saglik kardesim cok güzel yazmisin
|
bravo yigido costumu boyle cosar iste bu coskunun surekliligi temennisiyle yuregine saglik ben strasbourgda bir amator kulupte futbol oynuyorum her antrenmanima sivassporun 58 numarali formasiyla cikiyorum insallah yigidonun ayak basmadigi yer kalmayacak ancak bu sekilde tanitabiliriz sivasimizi
|
neyin dünyasında yaşıyoruz sence ?
bir hayal mi yoksa kabuslarla dolu bir dünyamı ? umuda gebe kalmış bir hayat kurmuşuz aslı olmayan hayaller kur kurabildiğin kadar şimdi diyorumya ,akşam olunca güneş nasıl çaresiz kalır nasıl batmaya mahkumdur bende öyleyim umutlarım kayıp hayal kurmak yasak geçmişin bedelini ödemekle yükümlüyüm işte bu yüzden korkuyorum gerçekden YÜREKDEN SEVMEKDEN ya bir daha kaybedersem |
yüreğine sağlık kardeş gerçekten güzel şeyler yazmışsın.İNADINA SİVASSPOR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39. |