SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İşimiz Artık Allah'a Kaldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27566)

eyuphulagu 18.10.2009 21:58

Cevap: İşimiz Artık Allah'a Kaldı

Allah çalışan gayret gösteren insanlara rızgını verir;sivasspor yeni hocayla çalışsın,çabalasın antremanlarını yapsın terini akıtsın o zaman bakalım ne olacak...Hiç unutmam bundan 20 seneden fazla oldu ligde o yıllarda ilk yarı Denizlispor fırtınası esiyordu;bu takım 3 büyükler dahil önüne geleni yeniyordu..İlk yarı bittiğinde Denizli ligde 4. sıradaydı...Hatta basında bu Denizli şampiyon olur deniyordu...Sonra ne oldu biliyor musunuz:2.yarı her şey tersine döndü;Denizlispor üstüste maçlar kaybetti o yıl da küme düştü(Kıssadan Hisse)...Sivasspor şu anda kötü gidiyor olabilir ama çıkmamış candan da ümit kesilmez...Yeni hocanın elinde sihirli değnek yok ama yine şu kısa dönemde yapacakları da çok önemli...İlk yarı hedefimiz en az 15 puan olmalı...2.yarı şampiyonluk,kupalara katılma ve küme düşme mücadelesi yoğun olarak yaşanacağı için ne kadar puan kazanacağımız hiç belli olmaz..Onun için bence Sivassporun kaderini ilk yarı sonuna kadar oynayacağımız 8-9 maç belirleyecektir...Muhsin Hoca ne yapacak hep beraber göreceğiz...Umarım takım G.Antep maçıyla tırmanışa geçer..Çünkü bu maçta alınacak kötü bir sonuç tüm takımı,hocayı ve Sivas'ı olumsuz etkileyecektir...Hocanın bir şansı da Kasım ayında lige verilecek olan aradır..Kasımın 2. haftasında ligler daha önceden milli takımın playoff oynayacağı hesaplanarak konulmuş bir ara tatil var..Bu arada hoca takımla daha uzun süre çalışma imkanı da bulacaktır...Zaman aleyhimize işliyor...ARTIK KAZANMA ZAMANI GELDİ........

Metal Gear 18.10.2009 23:19

İşi allah'a düşmeyen var mı ki?

Önce işimizi yapacağız sonra dua edeceğiz!

yaramazlar 18.10.2009 23:31

kardasım alsana ankaradan futbolcu ne mal gibi izliyon anlamdım gitti niye duruyon takımı küme mi düşürecen yoksa, takım düşünce bir yerlerıne kına yakarlar artık allah belanızı versın ne dıyim ya arkadaşlar

oquzh4n58 19.10.2009 01:34

[QUOTE=rsimsek;574305]ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimizden.umarım düzelir[/QUOTE]

oLmucak Dua'ya Amin Denmez Kardesm Bu Takım DAha duzelmez Para yokkı oyuncu ALaLım Tek neden burda oLmamız (BüLent Uygun) ben cok severdım babam gıbı bılırdım Ama o naptı KAdroyu Dagıtıp tum sllya dıallo gıbı oyuncuları gereksız ce sattı Takım 'a gelen oyuncular ıstenen verımı veremedıler Takımı yıne Kurtarırsa Bulent kurtarırDı o nıttı Cıkıp gıtmeyı Tercıh ettı sıvasta artık ıyı top oynması ıcın bıttı sadece benm gozmde Sivas sivasspor Dur ben sivassporluyum sapına kadar

GLoBe-Y-Gençlik 19.10.2009 08:17

[QUOTE=kiNgSiZe58;574308]vallaha oyuncularla mac kazaniliyor hocayla degil. oyuncular oynamazsa hocalar napsin. oyunculari ikaz etmek lazim.[/QUOTE]

[B]Oyuncuyu ıyı secıcenkı dedıgınolsun.[/B]

kemalk58 19.10.2009 09:30

ŞU TAKIMA BAKIN ;
Sivasspor:
Petkoviç x,
Uğur x,
Murat Sözgelmez xx,
Yasin xx,
Hayrettin x,
Musa x,
İbrahim Dağaşan x,
Cihan x (Dk. 72 Agbetu x),
Sezer x (Dk. 46 Kamanan x),
Erman xx,
İbrahim Şahin x (Dk. 76 Ersen Martin x)

YOK BE ABİCİĞİM OLMAZ :: 1 .GOLU YEDİKTEN SONRA SANKİ ÜSTÜMÜZE ÖLÜ TOPRAĞI DÖKÜLÜYOR...VE EN KISA ZAMANDA 2. VEYA 3 GELİYOR...
NE OLUYOR BİZE NE ...:mad::mad::mad:

ABİCİĞİM BİZİM GEÇEN SENE DEFANS SÜPERDİ...SÜPER....
ŞİMDİ DEFANS ÖLÜ... EVET EVET ÖLÜ.... ESKİ GÜCÜMÜZE NE OLDU...
HEP DİYORUM AMA YOK OLMUYOR... YASİNDE ISRAR EDİYORLAR...:D
YASİN VE ERSEN TAKIMA ISINMADI....... YAPAMIYORLAR....... TAKIMA AYAK UYDURAMIYORLAR....:confused::confused:
OLMUYOR.....
ORTA SAHA YİNE ÖYLE . UYUM PROBLEMİ VAR..
NE OLUR TAKIMIN BİR İSKELETİNİ OLUŞTURSUN YENİ HOCAMIZ....
İSKELETİ OLUŞTURACAK ELİMİZDE FUTBOLCULARIMIZ VAR...

ARTIK BU BÖYLE OLSA DEMEKTEN BIKTIK.. BİZİMDE BİR GURURUMUZ VAR.. BİZ GALİBİYET İSTİYORUZ...
BİZDE SEVİNMEK İSTİYORUZ..
YENİ HOCAMIZA BU HİÇ İYİ OLMADI...
AMA EMİNİMKİ ; ALLAHIN YARDIMI İLE DÜZELECEK...
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TOPLANIRIZ...
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
HOCAMIZADA KOLAY GELSİN..
İNŞALLAH BU HAFTA BAŞLIYACAĞIZ.... VE TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURACAĞIZ....
İNANIYORUMM.. BU HAFTA BAŞLIYORUZ... DUA EDİN , NE OLUR UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM...

üçyıldız58 19.10.2009 09:35

DÜN TAKIMIMIZ ISINIRKEN BİR BAKTIM ERMAN,MUSA,PETKOVİÇ BİR ÇOĞU BİR ISINIYORLAR AMATÖR FUTBOLCUSU DERSİNİZ
SANKİ BİZ LİGDEN DÜŞMÜSÜZ VEYA BU FUTBOLCULARIN PARASINI VERMİYORUZ SİLAH ZORUYLA OYNATIYORUZ VEYA SİVASSSPOR KULUBÜNDEN CENAZE ÇIKMIŞ ONUN YASINI TUTUYORLAR
HOCAMIZIN İLK YARI SONUNA KADAR İŞİ ÇOK ZOR BU FUTBOLCULARI ZOR OYNATIR
EĞER KENDİ BİR KAÇTANE KALİTELİ İSİM GETİRDİ ,GETİRDİ YOKSA ŞİMDİDEN BANK ASYANIN PLAN VEDE PROGRAMINI YAPMAK GEREK

вαЯon™ 19.10.2009 09:44

[B]milleti sevindireceğinize takıma sahip çıkın, daha erken toparlarız... Yiğidohiçbir zaman pes etmedi etmez etmeyecek...[/B]

SenSetik 19.10.2009 10:56

kasımpaşa ve denizli gibi iki kötü takım var ligde...ligde kalmamız için bu ikisini geçmemiz yeterli.......TOPARLANACAĞIZ....1-2 hafta daha sabır arkadaşlar !!

Salim58 19.10.2009 11:02

[QUOTE=sensetik;574499]kasımpaşa ve denizli gibi iki kötü takım var ligde...ligde kalmamız için bu ikisini geçmemiz yeterli.......TOPARLANACAĞIZ....1-2 hafta daha sabır arkadaşlar !![/QUOTE]

[B]hep sabrediyoruz zaten sabrın sonu selamettir [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19.