SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğidoya Polis Baskısı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27567)

xremix 18.10.2009 20:24

Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı

işin komiği ne biliyormusunuz arkadaşlar stadyumda sigara içilmez tabelası stadyumda futbolcuların görebileceği şekilde stada asılması ,bundan sonra cavcav a zınnık yok..!

HCTTP58 18.10.2009 20:35

evet ankaragücü maçlarında aynı stadda böyle birşey görmüyoruz belki ama çok büyütmüşsünüz arkadaşlar. polis bizim taraftarımızı çekti diye mi yenildik yani. tamam öyle demiyorsunuz ama kenardan bakan yenilince bahane arıyorlar gibi düşünür.

kınayacak bir durum olmadığını düşünüyorum. yine mağlup olduğumuz için gerginiz hepsi bu.

Bir de şampiyonluk yolunda bize hep destek olmuş ankaragücü taraftarına kimse laf etmemeli. Ankaragücü taraftarı sivassporu hep destekledi ankarada beraber maç izlerken gördük bunu.

Allah eski güzel günlere dönmeyi tez zamanda sivasspor'umuza nasip etsin.

Abdullah DuMaN 18.10.2009 21:06

[B]Bu yapılanların aynısını Anteptede görmüştük geçen sezon[/B]

arslansoylemez 18.10.2009 22:21

valla, bu emniyet bize karşı saygılı olmayan tavrını, sivasta dahi gösteriyor. ve ne hikmetse türkiyenin değişik yerlerindeki polis memurlarında da 58 plakaya antipati var. tecrübeyle sabittir. bu benim düşüncem katılmayan katılmaz. sonuçta polisi eleştirmeyecez diye bir konu yok. özgür bir ülke burası. ben ankarda gerçekleşen olayı şiddetle kınamama rağmen normal buluyorum.:mad:

yiğit5806 18.10.2009 22:29

ARKDŞLR DOĞRU SÖLÜYOSUNUZDA TAMAM SİGARA İÇMEK YASAK AMA NEDEN SADECE BU YASAK BİZİM TARAFIMIZDA UYGULANIYOR DİĞER TARAFIN SEYİRCİLERİ RAHAT RAHAT İÇİYORLARDI SİGARALARINI AMA GÖZETİM ALTINDA DEĞİLLERDİ DURMADAN SADECE KAMERALAR BİZİ GÖZETLİYODU SORUN YENİLMEMİZ DEĞİL AMA BÖLE Bİ UYGULAMA GÖRMEMİZ YANLIŞTI:mad:

07reis58 18.10.2009 22:58

[B]suç bizde buy devırde .... yaranıyor onlar geldğnde zincirlerle sopalarla dalacan ordada tüm trübün polise dalacakdı bak daha bısey dıyorlarmı[/B]

yusuf_yusuf 18.10.2009 23:08

TEK KELİMEYLE BİZE YAPILAN BU DAVRANIŞI KINIYORUM !!!!

bu bız futbolseverlere yapılan sey ler hiçbır zamn haksız kalmaz

Akartuna58 18.10.2009 23:13

bizde güllerle karsilariz zaten .... :mad::mad:

bunlara ne desen azdir

TRAPER 18.10.2009 23:27

Bu ne arkadaş polisin bizle ne alıp veremedigi var maçda dogru duzgun kufur bıle edemedik onumuzdeler dıye :D

GuVeN 19.10.2009 00:33

İşin kötüsü bu polis aynısını bize Sivas'dada yapıyor! İzmirli Yiğidolar yazan pankartımızı almadılar stada dünya kadar dil dökmemize rağmen!Kalk İzmirden gel pankartını içeri almasınlar! tamam yönetimin kararını uyguluyorlar ama allah aşkına sadece İzmirli Yiğidolar yazan bi pankart için esneklık gostermek veya ılgılılerı arayıp yardımcı olmak varken neden ben bilmez beyim bilirci,suya sabuna dokunmaktan korkan bu aciz anlayıs? Anlamak mümkün değil..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35.