SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ben Bir Sivassporluyum Diyen Girsin Bi baksın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27582)

SerkanToptas 20.10.2009 10:41

Cevap: Ben Bir Sivassporlyum Diyen Girsin Bi baksn

[QUOTE=tolgahan1961;574804]Ben bunu 6 hafta öncede yazdim simdide yaziyorum sivas spor gelecek sezon 2,ligdedr arkadaslar her iddiayada girerim cünkü bazi para muslilari kapanmistir ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim.[/QUOTE]

senin gibi duyrsız ve saygısızlaroldukça evet bu takım ligden düşebilir.önce inanmak gerkir.önce senin gibi boş konuşanları duymamak gerekir ki iyi günlerin tadını çıkaralım ve moralimizi bozmayalım

üçyıldız58 20.10.2009 13:18

Cevap: Ben Bir Sivassporluyum Diyen Girsin Bi baks

bende diyorumki ben sivaslıyım diyen delikanlı bu hafta fazladan bir bilet alsın yanında bir kişi daha götürsün

subasi29 20.10.2009 13:22

Cevap: Ben Bir Sivassporlyum Diyen Girsin Bi baksn

[QUOTE=tolgahan1961;574804]Ben bunu 6 hafta öncede yazdim simdide yaziyorum sivas spor gelecek sezon 2,ligdedr arkadaslar her iddiayada girerim cünkü bazi para muslilari kapanmistir ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim.[/QUOTE]

bu adamin mesajina karsilik verdim...silenler heralde herseyi kabullenenler..;cok basitsiniz

yigidoğukan 20.10.2009 13:59

ben hermaça gidiyom gün hiç değilse yüzü görene kadar şu takıma bi sahip çıksın sivas halkı

yukarıyıldızlı 20.10.2009 14:42

ya zaten maça gidiliyor ama sorun taraftar olamamak yoksa çoğu takımlara göre stadımız ne olursa olsun 8000 civarı seyirci topluyor...gerçi bu gidişle bu sayıyı da arayacaz gibi geliyor bana...bu takımı zirveden buralara getirenler utansın...sivasımızn insanı yine iyi yine sabırlı başka takım taraftarı olsa kıyametler kopardı...

kocakss58 20.10.2009 14:47

cuma günü 15-20 günlüğüne sivasa gideceğim.inşaallah bende bu maçta ve gs dan sonraki maçta da statda yerimi alacağım.

kiNgSiZe58 20.10.2009 14:53

[B]ah keske yine türkiyede olabilsem.. izin bitti yine gurbetdeyiz :( ben sizin yerinizde olsam bir saniye bile düsünmem hemen gidib biletimi alirdim ;) [/B]

cabuker 20.10.2009 15:27

Şöyle bir düşünün arkadaşlar Sivasspor küme düşmüş ve birinci ligde değil
hangi takımı bu kadar cnaı gönülden destekleyebilirsiniz artık? içinizde bir boşluk bir üzüntü bir deprem olmayacak mı?
olmayacak diyenlere sözüm yok ancak olur elbette diyenleri bu takıma sahip çıkmaya çağırıyorum.

[B][FONT="Arial Black"]BİZİM BU TAKIMDAN BU TAKIMIN BİZDEN BAŞKA KİMSESİ YOK[/FONT][/B]

sevda58 20.10.2009 15:52

[QUOTE=kiNgSiZe58;574937][B]ah keske yine türkiyede olabilsem.. izin bitti yine gurbetdeyiz :( ben sizin yerinizde olsam bir saniye bile düsünmem hemen gidib biletimi alirdim ;) [/B][/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][B]
haklisin vallaha............... keske bizde orda olsak....[/B][/FONT]

ShabbatShalom 20.10.2009 16:16

[QUOTE=sevda58;574948][FONT="Century Gothic"][B]
haklisin vallaha............... keske bizde orda olsak....[/B][/FONT][/QUOTE]

napcan abla sen stadyumda sakallı takkeli dedeler bile sövüyor dümdüz :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28.