![]() |
Cevap: Sivasspor Eriyor
yoruma gerek yok her şey ortada.ligin ilk haftalarında yenilgiler karşısında denildi ki, 12.haftaya kadar düzelme olur, bakın 12,hafta düzelen bir şey yok.sanırım takımın gidişatı aklıma dahi getirmek istemediğim bir yere yönelmiş durumda, acilen sihirli bir dokunuş gerekiyor, bu da ilk onbirde revizyon.ruhsuz ve hata üstüne hata yapan oyuncuların yedeğe alınması, birbirleriyle uyumlu oynayabilecek özellikte ki oyuncuları kadroya almak, 2 hafta maçımız yok, bence bol çalışma ve hazırlık müsabakaları yapmalıyız.
|
[B]başarılı takımı dağıtıp yerine ruhsuz ve mücadelesiz bir takım kurup, bahanelerle takımını 7. hafta sonunda bırakıp gittiği için BÜLENT UYGUN;
hiçbir zaman sivasspordan büyük bir takımda görev yapamayacak!!! önemli olan zor zamanlarda ve eleştirinin olduğu zamanlarda takımı sırtlamak ve başarıyı getirmek...[/B] |
her hafta birbirine benzer hatalardan gol yiyoruz hoca görmüyormusun faruk bayar ve ersen sayesinde 9 kisi oynadik adamlar nerdeyse her gelmesinde bos dönmediler defan ayakta duramiyor adamin önunü kapatmamiz gerekirken üstüne gidiyoruz bir harekette saf disi kaliyoruz ibrahim dagasana birseyler oluyor hatalarimiz o kadar cok ki kolay kolay düzelecek gibi görünmüyor yani ilk yari puanlari ben artik unuttum defansta rakibe bu kadarmi acemice müdahale edilir yaziklar olsun size aldiginiz para haram olsun adiler yeter artik sahada top oynayan saysan 5 i gecmez petkovic her mac bos gecmiyor o zaman genc kaleci yi koyalim bari o yetissin bu takimi nasil temizleyeceksiniz merak ediyorum
|
ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN
KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN SEZER SEZER SEZER ZİTA ZİTA |
sivassporun bu durumunu Bülent denen adama borcluyuz takimi hic etti
|
defansı sıfır bir kere defansın kökten değişmesi lazım gazma yasini yollyacaklar aynı şekilde ersanı petkoviçi,uğur kavuk,kadir pekmezci, bunlar gidecekler yerlerine adam gibi topçu top oynayıp terleyen aldığı parayı hakkıylan yiyen birileri gelsi,n bu ney ya maçta ben dayanamadım yasine adam gerizakalı topa arkasını dönüyor birde defanstta sedata felan bağırıyor blica olsaydı bu kadar gol yemezdik.
|
[B]muhsin hoca için üzülüyorum
bülent uygunun enkazını devraldı adam işi çok zor. bülent bu noktaları göreceği için uyanıklık yapıp erkenden kaçtı! muhsin hoca seni seviyoruz ama bülentin kankası Mecnun başkan bu şekilde takıma müdahalede bulunmazsa inanki olan sana olacak! paragözlülük yapıp takımı satanlar şimdide eserleriyle övünsünler! ersenin yasinin petkoviçin hayrettinin uğurun... turşusunu kursunlar[/B] |
[B][/B] yasin sanki sivassporun gol yemesi icin kasıtlı oynatılıyor gıbı..hayrettıne ne demeli..etmeyın ayıptır,gunahtır ekmek yıyorsunuz..gunde 8 saat futbol topuyla ıdman yapan bı ınsan nasıl boyle hatalar yapar mantık dışı seyler...
|
bence bu gün iyi oynadık tek sorun savunma .... Yasin yerine yabancı kaliteli bilica ayarında stoper şart ortasahayada syla colosımo ayarında ön libero şart Eğer devre arasında iyi transferler yaparsak bu takım çok iyi yerlere gelir...
|
defansa dickson etuhuyu almamız lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43. |