![]() |
Cevap: Sivasspor.com 13 SivasLıLar.net 3
[QUOTE=samet yıldız;586550][B]ss.com la daha önce 2 maç yaptık ve 2 sinide biz aldık :)
buda size olsun :) ayrıca samet yıldız olan ben değilim diğer samet yıldız :D ben sivaslilar.net te ki arikarinkuchi :)[/B][/QUOTE] ahh şu yenilgiyi niye kabullenemessiniz böle fark attınızmı ki ?. K.bkma kardeşim ama böle takım çıkrırsan daha rövanş olmaz ... senden tbr etmeni beklerdim neyse ayağınıza sağlık .. |
o kdar atmasaydınız yazıq olmuş karşı takıma
|
[QUOTE=Cley;586547][B]Son anda hastalanan ve şehir dışına çıkmak zorunda olan futbolcularımız olmuş. Yedek ağırlıklı kadro ile çıkmışlar. Yenilgi kaçınılmaz olmuş. Rövanşa daha iyi bir kadro kurmamız lazım. Yensen de yenilsen de seninleyiz sivaslilar.net :)[/B][/QUOTE]
[B]bak görüyonmu cley biz katılmadık takım yenilmiş :)bi dahaki maça görür onlar.:D dostluk kazanmış başarılar.ss.com.kümeye sivaslılar.net....d[/B] |
[QUOTE=Salim58;586707][B]bak görüyonmu cley biz katılmadık takım yenilmiş :)bi dahaki maça görür onlar.:D dostluk kazanmış başarılar.ss.com.kümeye sivaslılar.net....d[/B][/QUOTE]
bir dahaki saHAsına olsun o zmn |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;586670]ahh şu yenilgiyi niye kabullenemessiniz böle fark attınızmı ki ?. K.bkma kardeşim ama böle takım çıkrırsan daha rövanş olmaz ... senden tbr etmeni beklerdim neyse ayağınıza sağlık ..[/QUOTE]
[B]yenlgi kabul etmiork demedik ya bak bakalım benim kadroya hiç gelenlerle alakası varmı adamların daha önce senle yaptığımızıda hatılıyorum yenmedğimiz bi takım değlsiniz ama kadrom bu değildi benim 4 tane asıl adamım gelmedi gelenlerlede bu oldu nese tbr etmesinide bilirik biz ayağınıza sağlık ayrca site maçı olsun istemiştik ama olmadı ne benim takımdakiler sitedendi NE SENİN TAKIMDAKİLER SİTEDENDİ[/B] |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;586761]bir dahaki saHAsına olsun o zmn[/QUOTE]
bi dahaki maçta görürsünüz siz..:D |
[QUOTE=Salim58;586795]bi dahaki maçta görürsünüz siz..:D[/QUOTE]
TABi TAbi görrüz bu maçtada qörüyodukk ama qördüğümüz şey 13 qol oldu :D:D |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;586809]TABi TAbi görrüz bu maçtada qörüyodukk ama qördüğümüz şey 13 qol oldu :D:D[/QUOTE]
[B]çok acımasızsınız............:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;586837][B]çok acımasızsınız............:)[/B][/QUOTE]
EEEE ne yapalım biz çıktık oyuumuzu oynadık..sivasLiLar.net tekiler düşünsün o kadarda qol yenmezki ama :D:D |
SİVASLILAR.NET ADINA KONUŞUYORUM (Abdurrahman 58)
4 tane as oyuncumuz eksikti. maça kötü başladık.30.dakikadan itibaren sakat oynadım.onur arkadaşımız son 20 dk sakat oynadı.(sağ ayak baş parmağı kırılmış) ama mazeretimiz ne adamlarımızın eksikliği nede karşı takımın iyi oynaması tüm takım kötü oynadı en az 10 tane %100 lük gol kaçırdık, çok şanssızdık.Maça hiç katılmayacaktık ama bize yakışmaz deyip son yarım saatte sırf ayıp olmasın diye maça katıldık.. [B]bize karşı ilk galibiyetini aldı sivasspor.com [/B]bunun intikamını alacağız. haftaya pazar bir daha maç yapalım.eksiksiz katılacağız.ayrıca biz sivaslılar.net olarak son maç hariç yapılan tüm maçları kazanmamıza rağmen hiçbir zaman bu kadar övünmemiştik.pazar günkü maçta sivasspor.com'un gücünü göreceğiz ! ve herkes Sivaslılar.net takımının gerçek gücünü görecek ! [B]KAÇMAK YOK ! ! ![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36. |