SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   ANKARAGÜCÜ MAÇINA GİDİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27953)

Salim58 16.12.2009 08:30

Cevap: ANKARAGÜCÜ MAÇINA GİDİYORUZ

[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;588865][B]Rahatsızlığımdan Dolayı Gidemıyecegım Ankara Deplasmanına Ama Yüreğimle Ordayım Bizim Tayfaya Başarılar Dİlerim .. Sonsuz Destekcıyız...[/B][/QUOTE]

[B]geçmiş olsun maça kadar birşeyin kalmaz gelmeye çalış kardeşim bekliyorum seni..[/B]

GuVeN 16.12.2009 08:42

[QUOTE=5858siv5858;588898]arkadaşalr ücret ne akdar bi bilgi verin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

???????????????????????????????????????????????????????????????????:)
arkadaş çıldırmadan imdadına yetişip cevaplayın lütfen:)

Salim58 16.12.2009 08:49

[B]konu başlığında tlf. numarası var:) arasın öğrensin onudamı biz söyleyelim.:D[/B]

rEsuLAKPINAr 16.12.2009 11:06

[QUOTE=Salim58;589044][B]konu başlığında tlf. numarası var:) arasın öğrensin onudamı biz söyleyelim.:D[/B][/QUOTE]

EEEEEEEE YAniii BELki knt. yoktur buradan söyleyelim 25 TL gidiş Dönüş ..

AyK 16.12.2009 18:37

[COLOR="Navy"]s.a. yiğido. cuma gecesi 12 de çıktığınıza göre sabah en gez 6-7 gibi ankaradasınız... bilet fiyatlarını takmayın sakın 5 TL den fazla değil. Kazasız belasız gelirsiniz inş. sivasın durumu bu sene pek iç açıcı deil fakat ben sezonun 2. yarısı toplayacağı görüşündeyim... takımınız zor günler geçiriyor arkadaşlar. içerde dışarda yalnız bırakmamanız gerekir... bakın bize takım geçen sene küme düşmeye oynuyordu tribünler full deplasmanlara gittiğimizde en kötü 9-10 otobüs gidiyorduk ki hala da öyle... sizde bıramayın takımınızı yalnız...hadi bekliyoruz kalın sağlıcakla...[/COLOR]

06esra58 16.12.2009 18:54

[COLOR="Purple"][B]ben ankaradayım inşaallah bu maça gidebilirim gidersem eğer ilk defa bir sivas maçına gitcem ayrıca hiç bir büyük maçada gidemedim vede gitsemde gitmesemde bu maçı sivassporun kazanmasını istiyorum[/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]DUA EDİN KABUL OLUR[/B][/COLOR]

[COLOR="Olive"][B]ARKADAŞLAR - ABİLER - ABLALAR DUA ETMEYE BAKIN [/B][/COLOR]

enesarslan 16.12.2009 19:20

bir aksilik çıkmazsa ben de tribünde olacağım, inşallah ..

üçyıldız58 16.12.2009 19:36

[QUOTE=enesarslan;589220]bir aksilik çıkmazsa ben de tribünde olacağım, inşallah ..[/QUOTE]

enes hangi trübünde öğrenebilirmiyiz gençlerbirliği maçında gençler trübünündeydin
enes mümkünse bu maçta arkadaşın seni kendi trübünlerine değil sen arkadaşını bizim trübüne getir

enesarslan 16.12.2009 19:39

[QUOTE=üçyıldız58;589240]enes hangi trübünde öğrenebilirmiyiz gençlerbirliği maçında gençler trübünündeydin
enes mümkünse bu maçta arkadaşın seni kendi trübünlerine değil sen arkadaşını bizim trübüne getir[/QUOTE]

tabi ki sivasspor tribünündeyim ;)

Melisa 16.12.2009 20:28

[B][COLOR="Red"]Gülee güle gidinn gardaşlarımm.....Maçı almadan gelmeyinn sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:D[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:56.