![]() |
Cevap: Ankaragücü - Sivasspor
[B]inşallah 90 dakikaya dağılan bir mücadele gücü gösteririz.
|
ankaragücünü çok severiz ama bu maçı almamamız gerek...
|
İnşallah Ankaragücünü yeneceğiz.Zaten başka çaremizde yok.Mecburuz yenmeye.Yiğidolara başarılar diliyorum.
|
[B]Lig arasının son maçında,iyi bir seri yakalamış görüntüsü vermek dileğiyle.[/B]
|
alacağımız 3 puan sadece 3 puan olmayacak bizi bulunduğumuz sıradan sıçratacak ve üst sıradaki takımlara puan olarak yakalamış ve yaklaşmış olacağız, inşallah 3 puan bizim olur (amin)
|
[B]İSTATİSLİĞE BAKARSAK ÇOK ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER VE BUGÜN 3 PUANI ALIP İLK DEVREYİ MORALLİ KAPATIRIZ.....[/B]
|
sivasimiz insallah yener inaniyorum yigdolarimiza
|
inş güzel bir sonuc bizim olacak maç 16da o saattede başka maç yok federasyonu anlamak mümkün değil yayınlasana kardeşim normalde yayında olması gerekir yada kayseri maçını 16ya alman gerekir çok saçma işler ben hafta sonu ingiltereden almanyadan 6 şar maç izliyorum kendi ligimden 4 maç izleyebiliyorum bunu bana açıklayan biri olamaz...
|
kamanan yinemi yok yahu ooooof ooooof aynı yattara gib bir oyuncu olmaya basladı kamanan neyse bırakalım kamananı
BUGÜN SİVASSPORUMDAN 3 PUAN BEKLİYORUM HAYDİ YİĞİDOM HAYDİ TAM ZAMAI ŞİMDİİİİİİ |
[B]İnşallah Yenip 2. Yarıya Aradaki Farkı Kapayarak Gireriz 2. Yarı için moralli biter [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:55. |