SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27984)

58musab58 19.12.2009 17:12

Cevap: Maçı Değerlendirelim

agbetu bu takıma daha çok şey kazandırır bence son iki maçın yıldızı muhsin hocadır bu kadroyla takımı iki güçlü rakibe galip getirdi ikinci yarı ii transferler yapılırsa düşme stresi yaşamaz bu takım

karamik 19.12.2009 17:13

[COLOR="black"]Maçın en iyisi[/COLOR] Kalecimiz Akın Vardar
[COLOR="black"]
Maçın en kötüsü[/COLOR] Muhsin Ertugral çünkü Agbetuyu kontra atak yapmamız gerekirken oyundan aldı ayrıca Ersen gibi çakılı forveti oyuna soktu son dakkalarda takımı çok yasladı Muhsin Hocaya ramen Kazandık..

[COLOR="Black"]göze çarpanlar :[/COLOR]Ümit Özatın haftalar önce bize gelmeyip bugun Ankaragücüne yardımcı antrenör olması yani Sivasımızı arkadan vurması

sivaslitaner58 19.12.2009 17:13

yendik ben dedim yenecegiz diye

5858siv5858 19.12.2009 17:15

MAÇIN EN KÖTÜSÜ: valla ersen martin (ama geneli iyi direndi gol yememeye):D

MAÇIN YILDIZI: ankaragucu defansı:D

MAÇTA GÖZE ÇARPANLAR: anakragucu taraftarı gerginliği

MAÇ HAKKINDA GENEL GÖRÜŞÜM: 3 golle 3 puan spr:D:D:D

Metal Gear 19.12.2009 17:16

Eses galibiyetinni sadeec 3 puan olmadığını,takıma ve taraftara müthiş bir güven geldiini yazmıştım.Bu 3 puan bizi üst sıralara tırmandıracaktır.Kimse kümede kalır mıyızın hesabını yapmasın,Mayıs ayında herkes çok şaşıracak!

babapiton 19.12.2009 17:18

Maçın en kötüsü kimdi ?

Herkes iyiydi.

Maçın Yıldızı Kimdi ?

Savunmanın Hepsi yıldızdı,Hiç pozisyon vermediler 90+ ya kadar, golleride kornerden yedik zaten

Maçta göze çarpanlar ?

Sivasspor Takım olmaya baslaması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

iyi oynadık zaten ankarada bize herzaman ugurlu gelir

Taraftar nasıldı ?

bilmiyorum görmedim :D

tuzlugollu 19.12.2009 17:23

gicik olan skoru koruyamamak bu durumda sucu oyunculara atmak dogru degil hocada maci dogru duzgun okumali ikisifirdan sonra geri yaslanilmaz yada yaslattirma takimi kardesim sen maestroysan yonetmesini bileceksin defansi saglam tut ilerde bas topa yoka allahtan ikisifir one gectikde bakimercimek ede tesekkurler kendimizi kandirmayalim sivasspor cok gyzel oynadi diyerek
ligin basindada bu dusuncelerle takimi bu hale getirdiler daha yiyecek cok firin ekmek var ve forvetlerede artik gol atmak nedemk ogretmek lazim defansimiz herzamanki gibi...
allahtan defans ne kadar kotu olsada son haftalarda yeselerde atarak defansin ustundeki baskiyi kaldirdilar bundan sonra umarim defans isini yapar forvetlerde geregini bu is bole gitmez yoksa....

subasi29 19.12.2009 17:25

[QUOTE=tuzlugollu;590073]gicik olan skoru koruyamamak bu durumda sucu oyunculara atmak dogru degil hocada maci dogru duzgun okumali ikisifirdan sonra geri yaslanilmaz yada yaslattirma takimi kardesim sen maestroysan yonetmesini bileceksin defansi saglam tut ilerde bas topa yoka allahtan ikisifir one gectikde bakimercimek ede tesekkurler kendimizi kandirmayalim sivasspor cok gyzel oynadi diyerek
ligin basindada bu dusuncelerle takimi bu hale getirdiler daha yiyecek cok firin ekmek var ve forvetlerede artik gol atmak nedemk ogretmek lazim defansimiz herzamanki gibi...
allahtan defans ne kadar kotu olsada son haftalarda yeselerde atarak defansin ustundeki baskiyi kaldirdilar bundan sonra umarim defans isini yapar forvetlerde geregini bu is bole gitmez yoksa....[/QUOTE]

Aynen toparim dedigin gibi....

esentepeli58 19.12.2009 17:27

ikinci yarı daha iyi olucaz inşallah

atrium58 19.12.2009 17:37

Maçı radyodan dinledim spikerin anlatımıyla sanki ankaragücü tek kale oynamış gibi izlenim oluştu ama yinede önemli olan 3 puan. Allah sevdiği kuluna önce kaybettirip sonra buldururmuş geçen haftaki 2. yarıda oluşan hava ve zemin şartları bu haftaki son dakikada kendi kalelerine attıkları gol bize manevi gücümüz olsa gerek..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:46.