SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gidecekler Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28012)

hanedan58 23.12.2009 11:46

Cevap: Ersen, Mbemba, Zita ve Onur gönderiliyor

[FONT="Comic Sans MS"]Antremanlardamı bir eksikliği var zitanın neden gönderilmekte ve oynatılmamakta bu kadar ısrarcı hoca murat defans oyunculugundan ortasahaya gecti zita yedek kaldı taraftarlar dışarıdan daha iyi gözlüyor takımı bence 10 kişiden 8 zita kalsın der ortasahada bu kadar zaafımız varken zitanın gönderilmesine karşıyım ben zita yerine faruk un gönderilmesi daha doğru olur bence [/FONT]

hanedan58 23.12.2009 11:49

[FONT="Comic Sans MS"]Mbenba ya gelince hazırlık maçlarında iyi çok iyi savunma yaptı sol kanatta oynaı ve bence başarılı idi oyuncuyu daha doğru dürüst hiçbir maçta izlemedik biraz denense olmazmıydı genc ve fizik gücü yüksek bir oyuncu gelecege yatırım olarak kalabilir bence onun yerinede yazin gönderilebilir [/FONT]

oquzh4n58 23.12.2009 11:52

zita nıye geldı nıye gıdıyorkı ?

atrium58 23.12.2009 11:58

Zita dışında gönderilenlerin mantıklı bir açıklaması yapılabilir. Galiba hoca zitanın yerine tanıdığı birisini getirecek.

ercan58.a 23.12.2009 11:59

[B][COLOR="Red"]gönderilecek olan isimler gayet dogru[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]özellikle petkoviç-hayrettin-ibrahim dagaşan sıra bunlarada bir an önce gelir inşallah[/COLOR][/B]

carizma0658 23.12.2009 12:17

secim çok güzel ama inşallah gelenler ii olur sisvas için herşeyın hayrlısı

ercan58.a 23.12.2009 12:20

[B]sivassporumuza faydası olmayanların tümü defolsun bence,hocamız işini bilir[/B]

58_SEMİH_58 23.12.2009 12:29

[B]Hayırlı olsun.İnşallah hocamız daha iyilerini getirir.Tek temennimiz bu.!![/B]

halilxx58 23.12.2009 12:30

Onur Tuncer ve Bruno Zitaya yazik oldu..
digerlerinde hocaya katiliyorum..

samsa58 23.12.2009 12:32

zitanın gtme sebebi bence yabancı kontenjanı dolayısıyla gonderılıyor suanda takımda 5 yabancı var muhsin hocada pazartesi gecesı 5 yabancı alacaklarını acıkladı dolayısıyla 2 yabancı gonderılmelı. ben bu takımdan daha cok kısının gıdecegıne ınanıyorum ama ilk asamada bu kada gonderılıyor bence gecen sezon basında yaptıgımız hatayı yapmadıgımız goruluyor. cunkı gelecek oyuncular uyum sorununu asana kadar ılk devre oynayan takım sahada olabılır bu kadro korunmus durumda.hatalarından ders alan yonetıme ve muhsın hocaya tesekkur edıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50.