![]() |
Arkadaşlar bu maça ben de memlekette olmayı çok isterdim fakat ne yazık ki bayrama memlekete gidemiyorum. fakat gidecek arkadaşlara acizana bir kaç tavsiyede bulunayım. Lütfen bir maçlığına da olsa bütün dernekler ve taraftar gurupları maratonda toplansın ve hep bir ağızdan tezahürat etsinler.
Ben devamlı örneklerimi Beşiktaş taraftarından veriyorum çünkü yıllarca o stada gittim ve Beşiktaş'a taraftarlıkyaptım. Beşiktaş taraftarını coşturan maraton tribünü ve Çarşı gurubudur. Bütün stad buradan organize edilir. Maraton tribünü ne kadar hareketli olursa ve canlı olursa diğer tribünleri de o ölçüde etkiler ve canlandırır. Mesela maraton bütün gücüyle 'Kartal gol gol gol' diye bağırırsa o derece canlı bir şekilde de yeni açıktan karşılık alır. Bu yüzden diyorum ki bütün taraftar gurupları ve dernekleri lütfen bu maça özel bir kereliğine de olsa maratonda toplanın..... |
[QUOTE=Skywriter]Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...[/QUOTE
MAÇ 6 KASIMDA FENERBAHÇE BELEDİYESİ BİR DAHA 6 KASIM DİYEMİYECEK |
[FONT="Georgia"][B][COLOR="DarkRed"]Vallahi 1-0 olsun bizim olsun inşallah da olacak zaten....[/COLOR][/B][/FONT]
|
4 EYLÜL STADI IŞIKLANDIRMASI
IŞIKLANDIRMA BETONLARI BİTTİ,DİREKLERİN DİKİLMESİ KALDI FENERBAHÇE MAŞINA YETİŞECEĞİ SÖYLENİYOR.NİYE GÜNDÜZ OYNAYALIM
|
ÜZGÜNÜM
VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. [B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B] |
[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. [B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B][/QUOTE] Sen kendi toprağında rakip olduğunu, Sivasspor a 3 gol atacağınızı düşünüyorsan, hiç kusura bakma senin Sivas lılığından şüphe ederim ben. |
[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. [B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B][/QUOTE] Yusuf_07 gardaşım anladığım kadarıyla sende çift kişilikli olma gibi bir problem var. En kısa zamanda bu problemi çöz. Ya Sivassporlu olacaksın ya da Fenerli.... Maalesef bunun orta yolu yok. İnşallah tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsın. Bu benim temennim. Kullanmazsan sen bilirsin. Memleketine ''deplasman'' diyecek kadar yabancılaşmış bir zihniyete sahipsen Allah kurtarsın.... Başka ne diyeyim... |
[QUOTE=BOUN]Yusuf_07 gardaşım anladığım kadarıyla sende çift kişilikli olma gibi bir problem var. En kısa zamanda bu problemi çöz. Ya Sivassporlu olacaksın ya da Fenerli.... Maalesef bunun orta yolu yok.
İnşallah tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsın. Bu benim temennim. Kullanmazsan sen bilirsin. Memleketine ''deplasman'' diyecek kadar yabancılaşmış bir zihniyete sahipsen Allah kurtarsın.... Başka ne diyeyim...[/QUOTE] ŞİMDİ KARDEŞ BU OLAYLA ÇİFT KİŞİLİĞİN Bİ ALAKASI YOK HERKEZ AYNI ANDA İKİ TAKIMI DESTEKLEYEBİLİR....BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM...AMA AYNI ZAMANDA SİVASLIYIMMM |
[QUOTE=yusuf_07]ŞİMDİ KARDEŞ BU OLAYLA ÇİFT KİŞİLİĞİN Bİ ALAKASI YOK HERKEZ AYNI ANDA İKİ TAKIMI DESTEKLEYEBİLİR....BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM...AMA AYNI ZAMANDA SİVASLIYIMMM[/QUOTE]
Sevgili dostum bir an için sinirlenip çift kişilikli dediğim için özür dilerim ama iki takım tutmanı ve tuttuğun diğer takımı Sivasımın önüne geçirmeni açıkçası yadırgadım.... |
[QUOTE=BOUN]Sevgili dostum bir an için sinirlenip çift kişilikli dediğim için özür dilerim ama iki takım tutmanı ve tuttuğun diğer takımı Sivasımın önüne geçirmeni açıkçası yadırgadım....[/QUOTE]
SORUN DİİL KARDEŞ AMA ESKİ TAKIMINI BIRAKMAK KOLAY OLMUYO BU FANATİK OLMAYAN BİRİ İÇİN SORUN OLMAYABİLİR AMA GECEN GÜNDÜZÜN Bİ TAKIMLA GEÇİYOSA Bİ MAÇINI İZLEMEK İÇİN SABAHA KADAR KALDIRIMLARDA PARKLARDA YATIYOSAN BIRAKMAN KOLAY OLMUYO.HİÇ DEĞİLSE BEN Bİ SİVASLI GİBİ ERKEKÇE SÖYLÜYORUM...ASIL SİVASSPOR LU YUM DEYİPTE BAŞKA TAKIMLARI DESTEKLEYENLERDE SORUN VARDIR.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01. |