![]() |
Cevap: Forvete Bu adam Olmaz mı ?
omotoyosi ye nooldu ya onu alsalar keşke
|
Olmaz .. Niye deme.. Sen sormuşsun "Forvete Bu adam Olmaz mı ?" Bende olmaz diyorum :D
İşin şakası da, hoca tanıdığı futbolcuları getirecek sanırım. Eğer transfer olmazsa bilin ki; hoca hiç futbolcu tanımıyor :) |
bizler isteriz ama yönetim ve hocanın istegi önemli hayırlısı
|
[B]Bu Adam Baküde Kiralık Oynuor ....[/B]
|
önce hocanın istediği adamları alalımda onada sıra gelir :D
|
Bu adam Azerbaycan Çampiyonunda oynuyor;kiralık olup olmadığını da bilmiyorum...Boyu çok uzun;2.00 a yakın bir boyu var..Bu oyuncuyu tesadüfen bu yıl Şamp. ligi elemelerinde Bakü ile Bulg. ın Levski Sofya takımları arasında oynanan maçta Azerbaycan tv. de izledim..Enteresan bir oyuncu;bizim Ersan kadar kazma olduğunu da iddia edemem;yerden de fena değil..Yaşı 24 miş,çok da genç sayılmaz...Maaçta kendisine fazla top da gelmedi,gelen topları da genellikle olumlu kullandı...Ersan dan daha iyi zıpladığını söyleyebilirim..Ama iyi bir eski Ersan'dan daha iyi oyuncu olduğunu da söyleyemem..Ayağına her top geldiğinde Azeriler bieden heyecanlanıyor;statatta çok büyük gürültü koparıyorlardı...Gelelim transfer meselesine sivasspora alırmısınız derseniz ben kesinlikle almam..Kapasite olarak henüz bizim takımda oynayacak seviyede olduğunu düşünmüyorum;belki bir kaç yıl sonra olabilir...Ben hala forvet olarak takıma Fikru TEFERA'nın alınması gerektiğini düşünüyorum...Hoca kimi alır bilemem...Paylaşım için arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum...
|
iyide arkadşım bunu bizle değil yönetimle paylaş biz yapmıyoruz transferleri yönetim yapıyo adamların aklında bu adam yok buraya yazsan ne olurki
|
[QUOTE=58 SiVaSSPoR FC;594142]iyide arkadşım bunu bizle değil yönetimle paylaş biz yapmıyoruz transferleri yönetim yapıyo adamların aklında bu adam yok buraya yazsan ne olurki[/QUOTE]
Yönetim benim emrimde çalışmıyor ben sadece bir video paylaştım ve oyuncuyu beğenip Bu oyuncu bizim takıma gelemez mi diye sordum ? Tamam mı kardesim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07. |