SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Milletvekilleri daha Maça Gelmesin.!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28095)

yener_sahin 03.01.2010 22:06

Cevap: Milletvekilleri daha Maça Gelmesin.!!!

Biz geçen sene sivas maçında fb şapkası takan vekile içimizdeki irlandalılar dediğimizde ortalık yerinden oynamıştı.Önceden fikret ünsalın şikayet etmesine bakılarak,bu vekillerin sivasspordan bir kar elde ettikleri ortada.Yoksa kazançları olmasaydı maça gelmesinler demezdi fikret ünsal.Takdir ettim açıklamasını.İnşallah umud ettiği şekilde takımımız eski günlerine döner...

[B]YAZIKLAR OLSUN İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARA...[/B]

oquzh4n58 03.01.2010 22:42

bu muhsın hoca cok ıı transfer ler yapacak gıbı duruyor gumbur gumbur gelıyoruz

eyuphulagu 03.01.2010 22:55

Onlar başarılı olursan her zaman yanındalar;başarısızsan yanına bile uğramazlar..Sivasspor zirvedeyken nasıl hava atıyorlar dı amma...Küme düşme hattında olunca Sivassporu adeta unuttular;Artık sivasspor gündemde değil çünkü..

tekdoktirin 03.01.2010 23:10

DORU ARTIK SIVASTA MİLLETVEKİLİ KALMADI ŞÜNKÜ BENCEDE GELMESİN LER HAKETMİYORLAR

muhsin koçak 03.01.2010 23:59

[B]''Milletvekilleri daha maçımıza gelmesin'' cümlesindeki ''milletvekili'' sıfatına uyan biri varsa ki bana göre yok,evet bundan sonra Sivasspor maçlarına lütfen gelmesinler.Birde forumdaki arkadaşlardan şunu rica ediyorum;bunlara layık başka bir sıfat kullanırsanız eğer daha doğru olacak.[/B]

ercan58.a 04.01.2010 00:09

[B]gelipte ne işe yarıyorlar kesinlikle gelmesinler[/B]

yigidoss 04.01.2010 00:10

Yani gün gelecek Fikret Ünsal'ı takdir edeceksin deselerdi güler geçerdim ama bu sefer takdir etmemek mümkün değil. Ağzına sağlık

yorumyapıyombenya 04.01.2010 00:16

Gelenlerinde maçlara nasıl geldiğini iyi bildiğimiz için gelmesinler daha iyi hem bizim senelerdir Milletvekilimiz yok !

altuntas58 04.01.2010 00:39

Bence bu adamlar sivasın vekili değil sn tayyip erdoğanın vekilleri ne işleri var bizim maclarda sivassporu kullanarak gündeme gelmek için kameraların karşısına cıkmayı biliyorlar ama iş sivassporumuza maddi ve manevi desteğe gelince ortalardan kayıp oluyorlar bundan sonra yok öyle 3 köfte 25e ne kadar ekmek o kadar köfte

kartalyiğido 04.01.2010 00:46

Her işimiz bitti milletvekillerinin maça gelmememelerimi sorun oldu , bu beyanat nereden çıktı,ortamı germenin ne anlamı var, lütfen bırakalım böyle anlamsız beyanatları, daha ağır cümleleri merak ettim.........inşallah kullanmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05.