SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral Gidişattan Memnun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28175)

KrAL SiVaS 58 12.01.2010 19:12

Cevap: Ertuğral Gidişattan Memnun

vallahamı be biz neden memnun değiliz o zaman tmm forvetsiz oynamış olabiliriz ama orta saha neden oynayamıyo erman ve agbetu da çok kötü oynadı hoca efendi bu takımı düzelt yoksa sende git

atrium58 12.01.2010 19:12

Daha yola çıkmadık hayırdır hangi gidişat

V1CT0RY 12.01.2010 19:18

[B]Bu Sezon İyi Futbol Felan Beklemiyoruz Zaten...

Skor Muhim Olanı...[/B]

sabanoh 12.01.2010 19:27

[QUOTE=samsa58;596989]gecen gun burda bırıne sordum keita milli takım kampındamı diye yok dedi angola mali macında(malinin 4 0 geriden gelip son 15 dk da 4 4 u yakaladıgı mac) 2 gol atan keita bizim keita mi bilen varmı?[/QUOTE]

gardas,senin bahsettigin oyuncu suleyman keita degil.
O oyuncu Seydou Keïta.

yigido yakup 12.01.2010 19:27

[QUOTE=samsa58;596989]gecen gun burda bırıne sordum keita milli takım kampındamı diye yok dedi angola mali macında(malinin 4 0 geriden gelip son 15 dk da 4 4 u yakaladıgı mac) 2 gol atan keita bizim keita mi bilen varmı?[/QUOTE]
bizim keita milli takim kadrosunda yok o gollleri atan barcelona li keita olmasi lazim..bizim hoca transferlri yaparken afrika kupasina katilmayacak oyunculari tercih etti cünkü bizim takima hemen katilip uyum sorununu enaza indirgemek istiyor.

ercan58.a 12.01.2010 19:47

[B][COLOR="DarkOrange"]hocam denizli maçına bakarsak durum kötü ama biz seni sevdik ve herşeyi düzeltecegine inanıyoruz allah yardımcın olsun,inşallah bizlerde mutlu oluruz sen ve yeni oyuncularla[/COLOR][/B]

svsli585858 12.01.2010 19:48

[FONT="Comic Sans MS"][B]şuanki mevcut kadroyla iyi yolda olduğumuz şüpeli yeni gelen transferler inş faydalı olur muhsin hocamızın getireceği oynculara güveniyorum kaliteli futbolcular getirdi her şey yolunda gider umarım.[/B][/FONT]

Besyo_cu 12.01.2010 20:28

[B]Bizde senden memnunuz hocam son transferleride yapıp artık tam kadro olarak hazırlanalım.[/B]

cılgınsivas58 12.01.2010 20:39

2 oyuncu alcaz demiş türkmü yabancımı denizli maçında iyi yoldamıydık kötümüydük belli değil

cabuker 12.01.2010 20:53

[QUOTE=GokhanTurna;596979]Sivas basını futbolcuları tanımıyor galiba bugünkü yerel gazetelerin birinde Nabil ve Keita antrenmanda yazıyordu. Ulusal medyada Van Heeerden ve Nabil antremanda Keita geç gelcek diyor.[/QUOTE]

SİVAS BASINININ NEDEN HABERİ VAR Kİ GARDAŞIM. BURUNLARININ DİBİNDEKİ TAKIMI İZLEMEKTEN ACİZ BİR BASINIMIZ VAR BEN BİR KAÇ KERE SPOR HABERLERİNİ DİNLEDİM. GAZETELERDEN VE İNTERNET SİTELERİNDEN TOPLADIKLARI HABERLERİ AYNEN GEÇİYORLAR. KELİMESİ KELİMESİNE AYNI BİR İŞİN KÖTÜ YANI GÖRÜNTÜLER BİLE ESKİ ADAM KIŞIN HABER VERİYOR TAAA BİLMEM NE ZAMAN Kİ GÖRÜNTÜLERİ KULLANIYOR. EY ALLAHIN ADAMI HİÇ Mİ VAKTİN YOK YA DA SİVAS GİBİ YERDE ÇOK MU HABER OLUYOR DA GİDİP İKİ GÖRÜNRTÜ ALIP RÖPORTAJ YAPAMIYORSUN ALLAH SİZLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. TTRANSFERLERİ BEN SİVAS BASININ DAN ÖNCE ÖĞRENDİM. AVRUPADA AFRİKADA İNGİLTEREDE ALMANYA DA ARAŞTOIRMADIĞIM SPOR SİTESİ KALMADI. BULDUKLARIMI BURADA PAYLAŞTIM. AMA BİZİM YEREL GAZETELERİN SPOR HBERLİNİ AÇIN DA BİR BAKIN NELER VAR VE NE ZAMANIN HABERLERİ.

UTANIYORUM SİZİN GİBİ BASINDAN.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26.