![]() |
Cevap: Taraftarı Açık İdmana Bekliyoruz
[B]ne güzel vakti zamanı olan yiğidolar gider izler.
keşke bende sivas'ta olsaydım.:)[/B] |
insallah transferler takima iyi ve hizli alisir ikinci yari bambaska bir sivas görecegiz insallah
|
Sivassporumuz ikinci yarı kendine gelecektir sivasa geçen sezonda çok geldim inşallah ikinci yarı çok daha güzel maçlar çıkararak yüzümüzü güldürecektir. Yeni transferleri sahada göreceğiz umarım çok çok iyi olurlar bu sezon kutlar soflarısındayız mutlaka trabzon ile başlayarak galibiyet serimizi devam ettirmeliyiz yoksa ..................................
|
aha bende gıdıyorm :D:D 10dk kalms anca gıderm
|
arkadaslar bızım gıbı ıstanbuldakı sıvaslılarıda dusunup lutfen foto cekın ayrıca keıtada ıdmanda cok merak edıorum
|
Of daha yeni haberim oldu önceden siteden görseydim.%100 qelirdm :(
|
BU GUZEL BIR HABER SIVASTA OLAN HEMSERILERIMIZ ICIN INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER
|
morale ihtiyacımız var, çok güzel olmuş büyük kulüp olma yolunda ilerleiyoruz taraftarın yanlız bırakmaması futbolcular için çok önemli tebrikler...
|
keita katılmışmı takıma antrenmana giden arkadaşlar ??
|
idmanı izledik geldik takımda moraller süper mehmet yıldız iyi çift kale maçta oynadı
maraton trübünü doluydu tezahürat yaptık futbolculara moral verdik muhsin hocamız gayet sevindi beş altı kişiye yakın kişi forma imzalattılar bu arada keita imza atıyorum diye güzelim formayı heç etti çizdi ,çizdi bıraktı:D:D:D:D:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:26. |