SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   İBRAHİM ŞAHİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28322)

ŞaNLı SiVaSıM 13.02.2010 17:39

Cevap: İBRAHİM ŞAHİN

MEHMET YILDIZIM KADAR OLAMAZ AMA KAMANANDAN 1000 KAT DAHA İYİ
BİDE SKAATLIKTAN TAMAMEN KURTULSA TAM OLACAK
ATTIĞI GOLÜ KUTLUYORUM BİZİ BİRKEZ DAHA İPTEN ALDIN İBO:D

yusmer 13.02.2010 17:48

Naptın naptın Diyarbakıra naptın.

HELAL OLSUN BE YİĞDO İBRAHİM.

ercan58.a 13.02.2010 17:55

[B][COLOR="Blue"]bu 1 puan için sadece ibrahime degil bütün takıma teşekkürler[/COLOR][/B]

BOUN 24.07.2010 11:40

Geçen yıl çok az sayıda maçta görev almasına rağmen attığı bir kaç kritik golle de olsa Sivassporumuza hizmet etti İbrahim Şahin. Geçen yıl sürekli sakatlanması ve bir türlü istikrar yakalayamaması nedeniyle bu yıl gönderileceğini düşünüyordum ancak Mesut Hoca demek ki İbrahim Şahin'den faydalanacağını düşündü ki gönderilmedi. Zaten daha iki yıl kulübümüzle sözleşmesi var. Hollanda kampında performansı nedir, detaylı bilmiyoruz ancak bu yıl Sivasspor'a artık gerçek anlamda katkıda bulunmasını bekliyorum. Şu sakatlık olayına da bir çözüm bulmalı, nasıl bir yapısı var merak ediyorum hakkaten bir maç 90 dakika oynayamadan durduk yerde hemen sakatlanıyor. Kendisine daha dikkat etmesini ve Sivasspor'da bu yıl beklenen patlamayı yapmasını rica ediyoruz kendisinden. Bu yıl Kamanan'la değişmeli oynatacak Mesut Hoca galiba. Mehmet Yıldız-İbrahim Şahin iyi bir ikili olabilir özellikle ikinci yarılarda.

Haydi İbrahim gollerinle coştur bizi.

Yusuf Çevik 24.07.2010 11:52

Kalıbı aynı mehmet gibi :D

svsspr1993 24.07.2010 12:21

sansiz bi sezon gecirdi ama yinede oynadigi maclarda golunude atti
ben bu sezon cok sey bekliyorum ibrahimdan hollanda kampinda kendim gördüm
cok hirsli bir futbolcu mönchengladbacha karsi en iyi o oynadi diyebilirim
insallah bu sezon hayirli olur senin icin ibrahim sahin
COSTUR BIZI :D

savaş2 24.07.2010 13:33

ibrahim geleceğin mehmet yıldızı hırsıyla. ölümüne oynamsıyla..tabiki sakatlanır......... bu sene super oynar çunkü orta sahamız güclendi.aslında kamanan 90 dakk cikaramıyor maçlarda ibrahimle başlasak daha yerinde olur..........erman,kadir,ferhat,cihan,sedat yeşilkaya ,mehmet nas bunları cok hıslı gördüm ankaragücü macında...............

birolsvs58 24.07.2010 18:10

gelecegin mehmet yıldızı başarılar diliyorum

kakikli 24.07.2010 18:35

geçen sezon sakat sakat fedakarlık yaparak görev aldı ve bize puanlar kazandırdı.
umarım bu yıl düzelir ve takıma katkı sağlar.
ben kesinlikle çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum...
tüm takıma başarılar...

savaş2 24.07.2010 21:04

[QUOTE=Divriği58-;609124]bir maçıda 90 dakka çıkarsa kurban kesicem her maç dk 60 ibrahim şahin sakatlanarak oyun dışına alınıyooo ...[/QUOTE]
soylediğin doğrudur arkş gecen yıl tek başına savaşıyordu ondan...aldığı para helal olsun iboya ........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59.