SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor - Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28352)

yiğidokazım58 24.01.2010 18:54

Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe

Yeriz bu maçta da 5 gol :( :(

BOUN 24.01.2010 18:56

Bu maçtan çok bir beklentimiz yok diyeceğim ama Trabzon maçından da beklentimiz yok demiştik, e TS maçından beklentimiz yok, FB maçından beklentimiz yok, biz bu ligde nasıl kalacağız arkadaş? Bu yüzden sonuna kadar beklentim var, ya bir puan ya üç puan, ne olursa olsun, artık bir şekilde ucundan kıyısından puanlar toplamamız gerek.

yiğidokazım58 24.01.2010 19:02

Düşeriz 1. lige şampiyon olalım bari orda. :mad:

mucahitbaba58 24.01.2010 19:04

[B]hic caninizi sikmayin yigidolar bu takim bi otursun sahanin tozunu attirir ilk macdan karamsar olmayalim destek olalim lutfen
[/B]

mucahitbaba58 24.01.2010 19:08

[B]hemde arkadaslar TSL ilk galibiyetimizi FB karsisinda alacagiz bundan emin olun ondan sonra GS macina kadar yenilgi yuzu gormeyecegiz
ayrica belki o macida kazanabiliriz buraya yazdim unutmayin !!!!!!!! [/B]

A.Turan Korkmaz 24.01.2010 19:38

Akın
Abd. Murat Yasin Faruk
Musa Kadir Keita Elrio Agbetu
Erman

dizilişi ve 4-5-1 sistemiyle çıkmalıyız bundan sonra. 4-2-3-1 takım kadromuza uygun değil. Rakipler orta sahamızı çabucak geçip defasla karşı karşıya geliyorlar ve her atak gol pozisyonunadönüyor. Biz de gol yeme rekoru kırıyoruz. Erman zaten defans yapmıyor, ama iyi top saklıyor. Biraz rötuş ve taktikle yeni görevini benimser.Alex gibi serbest oynatılmalı diyorum. Görevini yapıp yorulunca da duruma göre yerine bir forvet ya da orta saha alınıp oyundan çıkabilir. Orta saha daha kalabalık ve yardımlaşmalı olacaktır. Trabzonsporda sık sık bir oyuncumuza iki kişi ile bastılar. Bu saha dizilişi ile de ilgili. Sistem değişmezse rakip yarın soldan saldırır, öbür gün,sağdan veya ortadan. Biz de defans oyuncularımızla uğraşır dururuz. Oysa orta sahayı sağlam tutup rakibe geçit vermesek defans da rahatlar.

subasi29 24.01.2010 19:49

gelecek haftalara artik umutsuz bakmak istemiyorum bu takim otursun is yapar fenere kaybetmeyecegiz

KIZILCAN 24.01.2010 20:46

Fener'i ne zaman yendikki haftaya yenelim.Gerçi Fenerde eksik çok,eskisi gibi değiller ama Sivas bu haftaki gibi oynarsa mağlubiyet kaçınılmaz.
Sivas:0
Fener:1

BOUN 24.01.2010 20:50

Önümüzdeki iki hafta üst üste evimizde oynayacağız. Fener ve Denizli maçlarından alacağımız puanlar bizim için son derece hayati puanlar olacak. Benim görüşüm bu iki maçtan alacağımız 4 puan bizi rahatlatır. Eğer avantajı hakkını vererek kullanabilirsek ve iki maçtan 6 puan çıkartabilirsek muazzam bir durum olur ve emin olun o havayla da bir daha sıralamada bu kadar kötü durumda olmayız. Aslında herşey bizim elimizde, bizim derken hocanın, futbolcuların, hatta yönetimin elinde. Bıçağın kemiğe dayandığı aşamayı geçtiğimizi ve kemiğin yakında kırılabileceğinin farkına varırlarsa önümüzdeki iki hafta avantajımızı kullanırız. Yoksa sonumuz pek de iyiye varmayacak gibi gözüküyor!

murat_n 24.01.2010 20:59

Moral bulmamızı sağlayak bir maç olmasını diliyorum bu maçtan alınabilecek 3 puan ve sonrası Denizli maçından alınaca 3 puan bir anda bizi 13. sıraya kadar yukseltir ki buda rahat nefes almamızı ve ileriye daha güvenle bakmamızı sağlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:42.