![]() |
Cevap: Yeniçeriler ts Deplasman Fotoğrafları
hemen çirkefe yatmaya başladı çömlekçiler.montaj diyorlar fotoğraflara demekki kendilerinin ki montaj :D o kadar ayrıntılı düşündük ki hatta montajda yandaki kamyonun plakayı falan da değiştirmekde ihmal etmedik.
Elimizi kolumuzu sallayarak gelir,ELİMİZİ KOLUMUZU SALLAYARAK GİDERİZ DEDİK... ALAYINA GİDERİZ... |
dersane yüzünden gelemedim ama inşallah bursa maçına hepinizi canı gönülden tebrik ederim cefakar kardeşlerim benim
|
[B]O Tabelayı Bordo Mavı net Mensuplarına Tekrar Hedıye Edıyorum...
Çıkacaz Tabelanızın Üstüne Dedik Çıktık!... :D :D :D[/B] |
FLAS!!!
GURBETCi GENCLER GRUBU iSTANBUL SORUMLUSUNA KOLYE GONDERiLDi. ONLARCA HAMSi iPE BAGLANARAK KOLYE YAPILDI. iSiN iLGiNC YANI HAMSiLERiN PENBE RENKLi OLMASIYDI. SIRASI VAR HERSEYiN. AZ SONRA DEGiL DAHA SONRA RESiMLER... BORDO MAVi KOLPALARA DUYRULUR!!! |
[QUOTE=V1CT0RY;601786][B]Tabela Fotograflarını bordo mavi Net Mensuplarına Hediye Ediyoruz...Nöbet Tutacaklardı Ama İn Cin Top Oynuyordu Niyeyse :confused: :confused: :confused:[/B][/QUOTE]
Adamlar hangi tabelada nöbet tutacaktı ki? Var bir sürü tabela. Biz bizimkinde tutabilir miyiz? |
[QUOTE=yiğidokazım58;601823]Adamlar hangi tabelada nöbet tutacaktı ki?
Var bir sürü tabela. Biz bizimkinde tutabilir miyiz?[/QUOTE] Biz gitmeden önce nöbet tutacaklarını bizi karşılayacaklarını yazmışlardı.;) Sivasdan giderken de bir güzergah var nerden şehre girildiğini kestirmek o kadar da zor olmasa gerek... söyledik gideceğiz fotoğraf çektireceğiz diye ama gelen olmadı nedense...:rolleyes: |
////////////
[COLOR="Magenta"][B][COLOR="DarkRed"]TRAB[/COLOR][COLOR="Magenta"]ZON[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]SPOR[/COLOR][/B][/COLOR] //////////// |
TRiBUNDEN RESiMLER VARMI DAHA. YUKARDA 1 TANE GOZUKUYOR.
|
[QUOTE=yiğidokazım58;601823]Adamlar hangi tabelada nöbet tutacaktı ki?
Var bir sürü tabela. Biz bizimkinde tutabilir miyiz?[/QUOTE] [B]Bu Trabzonlu Kardeşlerimiz Trabzonun Girişindeki Trabzon Nufus Rakım Yazan Tabelada Nöbet Tutacak Orada Resim Çektirmeyecek Hatta Bizi Döveceklerdi Güya.... Tabelaya ÇIKTI Çocuklar..... :D[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;601835][B]Bu Trabzonlu Kardeşlerimiz Trabzonun Girişindeki Trabzon Nufus Rakım Yazan Tabelada Nöbet Tutacak Orada Resim Çektirmeyecek Hatta Bizi Döveceklerdi Güya....
Tabelaya ÇIKTI Çocuklar..... :D[/B][/QUOTE] Sicak temas kuramiyorlar. Uzaktan anca el salla, kol salla, leblebi at, ooo piti piti oyna felan filan, ben annemi ozledim yaniniza gelmem felan filanlar. Kolpalar iste yav... O kadar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:13. |