![]() |
Cevap: Biletler Satışta.
bence biletlerin ucuz olması maça olan talebi azaltıyor. ucuz olan hiç bir şeye rağbet olmaz. yıllarca süper lige çıkalım diye yırtındık şimdi süper ligdeyiz seyirci bulamıyoruz. o kadarda ucuz bilet fiyatları varken. acaba şehir olarak süper ligi ve sivassporu artık istemiyormuyuz ne ???
|
birde başkana karşı olur olmaz konuşanlar var. kendilerini ne sanıyorlarsa. teknik heyeti eleştirirsin. futbolcuyu da tamam ama. başkanı neden eleştiriyorsun. adam bırakırsa kimi getireceksin başa. bu adamı yalvara yalvara getirmedilermi. osman seçilmiş ta köyüne kadar gidip sen başkan olacaksın demedimi. adam olmaz benim işlerim var demedimi. zorla başkanlığı vermedilermi adama. adam o kadar işinin arasında sivasspora başkan oluyor ve bizim sivaslı canım kardeşlerim başlıyorlar ileri geri yazmaya. hadi be. yapmayın artık. sivaslı işadamlarına bir sürü haksızlık dedikodu istememezlik yapıldı adamlar sivastan gitti başka yerlere yatırım yaptılar. sivasta bulunan birkaç kişinin kuşbazlığını yaparak diğer kişileri saf dışı bıraktılar adam parasını pulunu alıp gittiler başka yerleri abat ettiler. sivaslı küçük şeyler düşünmemeli artık. küçük çıkarların peşinde olmamalı. kendimiz için değil artık sivas için yaşamalıyız. sivas gelişmeli. sivas büyümeli. çok çok büyümeli. adına layık olmalı.sivaslı olarak bizde bu çekememezlik duygularını bir kenara atarak sivas için düşünmeliyiz. birkaç kişinin çıkarı için sivası feda etmemeliyiz. bırakın bütün sivaslı zenginler buraya gelsin.burası bir sanayi şehri olsun. neden milleti huzursuz ediyorruz.başkalarını rahatsız ederek bir yere varamayız. aklımızı başımıza almamız lazım.
|
[B]HADİ YİĞİDO TAKIMINA BU ZOR GÜNÜNDE SAHİP ÇIK BÜTÜN BİLETLERİ TÜKETELİM DOLDURALIM ARTIK ŞU STADI..........[/B]
|
Çok ucuz biletler hadi yigidolar herkes stadyuma...
|
[QUOTE=SiVaSLı MeRT 58;602583]bence bütün biletler satılmalı stad tıklım tıklım dolmalı sivasım fbye koymalı[/QUOTE]
biletler satılır sivaslı olupta istanbulu destekliyenler war bu yüzden alır bizim içimizde izlerler...... |
Bugün hemen gidip almaya gerek duymuyorum.Zaten ilk giden bile olsam iyi yerden bilet alamıyorum.Amca,dayı,oğuları vb vb..
|
Hiç umudum yok benim korkum bu maglubiyetle bir anlık sinirle taraftarın bülent hocaya yaptıgımız gibi muhsin hocayıda kırmak eger böle bir hata yapılırsa işler karışır,muhsin hocada fazlasıyla eleştirilmeye başlandı :confused:
|
[B][COLOR="Blue"]evet yigidolar rezilligimizi izlemek için stadyuma koşalım trabzon bursa derken sıra fenerde buyrun[/COLOR][/B]
|
istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;602581]YAPAR BIR KIYAK AZIZ ABISINE SAYIN BASKANIMIZ ZATEN BILICAYI DA FEDA ETMEDIMI AZIZ ABISINE O YUZDEN SURUNMUYORMU TAKIM YERLERDE YERBEZI GIBI[/QUOTE]
tam rakamları bilmiyorum ama,sivasspor bilica ya 3 lira teklif ederken fenerbahçe 20 lira teklif edince nasıl tutacaktık bilicayı?bilica sezon sonu sözleşmesi bittiğinden boşta kalıp bedavaya gidecekti,bilica da iyi niyetli ki,birkaç ay önce sözleşme yeniledi sivasspor ile ve sivasspor fenerbahçe den bonservis parası alarak,yani para kazanarak bilicayı verdi lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.mecnun odyakmaz sayesinde sivasspor bugünkü haline gelebildi,tesisler kazandı,şampiyonlar ligi ön elemesi oynadı. bir zamanlar süper ligde oynayan malatyaspor ve elazığspor un 2.lig b grubunda ( a grubu değil-dikkatinizi çekerim) son 2 sırada olduğunu hatırlatırım .yani 3.lige düşmemek için debeleniyorlar. yönetim kurulumuz sivasın alım gücünü bildiğinden fenerbahçe maçında 5 liradan bilet satıyor.artık iş biz yiğidolara düşüyor,fenerbahçe maçında 90 dakika bağırıp,destek olup 3 puanı almalııyız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:46. |